[ŠIBENIK] Provedite srpanj u Hotelu Jadran***!!! Na samoj rivi u Šibeniku uz 3 noćenja sa doručkom za 2 OSOBE za samo 1570! Extra poklon: 90 kn VOUCHER za konzumaciju u restoranu Jadran!!!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za termin 09.-24.07.2015. za 2 osobe! Hotel Jadran smješten je na samoj Rivi u centru Šibenika, uživajte u 4 dana!

Ponuda uključuje: 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi Hotela Jadran u Šibeniku.


Kupci kupona preko Crnog jaja ostvaruju POSEBAN POKLON - Voucher u vrijednosti 90 kn za konzumaciju u restoranu Hotela Jadran!!!

Obavezna prethodna rezervacija i provjera željenog termina a nakon kupnje kupona obavezna i sama potvrda rezervacije uz KOD kupona na mail: recepcija-jadran@rivijera.hr ili telefon: (00385) 22 242 000..

Hotel Jadran smješten je na samoj Rivi u centru Šibenika, nudi Vam udoban smještaj u svojih 57 soba, kapaciteta 105 kreveta. Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom i telefonom te je jedan dio soba klimatiziran.

Kategoriziran je s tri zvjezdice. U sklopu hotela nalaze se taverna Kula, u kojoj, u autentičnom dalmatinskom ambijentu, možete uživati u ribljim specijalitetima i vrhunskim vinima, te restaurant a-la carte i kavana s terasom uz more, gdje možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela a-la carte, toplih i hladnih napitaka i uvijek dobrodošlom domaćem kolaču. 

Šibenik

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Nakon razgledavanja predivnog Šibenika i okolice počastite se ukusnim ručkom ili večerom  u restoranu Stari Grad uz mesnu ili riblju platu za dvije osobe po izboru. Ponudu pogledajte ovdje.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

NP Krka

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. 

Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire. 

Više slika prekrasnog Šibenika i Šibenske rivijere pogledajte na facebook stranici "Foto iz zraka Šibenik" na linku ovdje.