PodržimoNaše

[BRAČ] Kolovoz u Milni!!! Uživajte u Hotelu Milna uz 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi sa balkonom i pogledom na park/more ovisno o odabiru po super cijeni!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije 1/2 soba ovisno o tome preferirate li sobu s pogledom na park ili more te vodite li ma odmor dijete 3-12god. Kupon vrijedi isključivo za 10.-31.08.2015.! Djeca do 3 god. GRATIS! Kuponi se mogu spajati!!!

Ponuda uključuje: 

HOTEL MILNA, Brač - 8 dana/7 noćenja sa uslugom polupansiona za 2 osobe u 1/2 sobi (balkon/pogled park ili balkon/pogled more)!


Prije kupnje izaberite između 2 opcije (dvokrevetne sobe)+dodatno možete kupiti i za 1 dijete ( max. 2 djece - 2 kupona, u istoj sobi )

Opcija 1: 8 dana/7 noćenja sa uslugom polupansiona za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi (balkon/pogled park)! 

Opcija 2:  8 dana/7 noćenja sa uslugom polupansiona za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi (balkon/pogled more)! 

Opcija 3 ( dijete ) : 7 polupansiona za 1 dijete 3-12god. u 1/2 sobi sa roditeljima (max 2 djece na pomoćnom ležaju u sobi)


Cijena uključuje (za 2 osobe): 

smještaj u 1/2 sobi, 

uslugu Polupansiona (doručak, večera), 

besplatan parking, 

slobodno korištenje hotelskih kapaciteta.


Cijena ne uključuje: boravišnu pristojbu.


S obzirom da su termini 01.-10.08.2015.popunjeni, možete daljnji boravak iskoristit u periodu 10.-31.08.2015.


Hotel Milna je novootvoreni hotel smješten u povijesnom naselju Milna na otoku Braču. 

Nalazi se u jugozapadnom dijelu uvale uz samu morsku obalu, okruženi borovom šumom. 

Hotelski kapacitet je 30 smještajnih jedinica u troetažnom kompleksu. U sklopu hotela možete uživati u restoranu s dalmatinskim specijalitetima, opustiti se u lounge baru ili sunčati na privatnoj plaži. 

Ukoliko ste na odmoru s plovilom ili ste u nautičkoj posjeti hrvatskom akvatoriju, Hotel Milna Vam nudi vez na svom pristaništu.

Ukoliko želite provesti odmor neometani gužvom koja vlada u centrima otočkih turističkih destinacija, a imati sve potrebne sadržaje i uslugu na dohvat ruke, Hotel Milna je idealan izbor.


Hotelska plaža
Hotel Milna ima malu privatnu plažu. Plaža je dijelom betonska, a dijelom šljunčana. Pristup plaži je pogodan za djecu. Hotel je također okružen lako dostupnim prirodnim plažama od stijena i šljunka.

Parkiralište
Hotel Milna ima vlastito parkiralište za goste hotela i posjetitelje ugostiteljskih sadržaja u sklopu hotela.

Dječje igralište
Tik iznad plaže a ispod restorana i bara je dječje igralište sa zabavnim sadržajima, zaštićeno hladom borova

Hotelski bar 
na otvorenom, iznad same plaže i pristaništa, mjesto je namijenjeno opuštanju uz ugodnu glazbu u hladu borova, s pogledom na zaljev, bar nudi izbor bezalkoholnih i alkoholnih toplih i hladnih napitaka, te maštovitih koktela. Svi hotelski otvoreni i zatvoreni prostori pokriveni su wireless internetskim signalom.

Izleti otkrivanja Brača
Pješačka tura upoznavanja biljki otoka Brača
Nordijsko hodanje do milnarskih mnogobrojnih zaljeva.

MILNA

Milna je povijesni gradić smješten na zapadnom dijelu otoka Brača. Okrenuta zalazu Sunca, zaštićena od jakih vjetrova i osvježavana ljetnim maestralom, Milna je umirujuće utočište za ljude i brodove. Milna je jedno od najskladnijih ‘malih mista’ baroknog urbanizma u Dalmaciji, oaza sredozemne kulture življenja, bogate pomorske, ribarske i vinogradarske prošlosti. 

Ljepote obližnje luke Bobovišća, sela Ložišća i Podhume, okolnih plaža i skrovitih uvala u sjeni borova dodatna su garancija nezaboravnog odmora daleko od buke i stresa modernog života.


Kada već guštate na prelijepom otoku Braču, preporučili bismo Vam i da posjetite restoran&bar Equinox ili caffe bar&night bar Yolo. Mi smo bili! :)

Crno jaje preporuča prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost 1/2 soba na br.telefona: 021 636 283 ili 091/333 2421  ili na mail: info@hotelmilna.com, te potvrdu rezervacije nakon kupnje kupona.