PodržimoNaše

[CRIKVENICA] Odmor u Crikvenici!!! 3 noćenja sa polupansionom za 2 osobe u Paviljonima Omorika smještenim u prekrasnoj borovoj šumi odmah kraj mora za samo 999 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite ljeto u Paviljonima Omorika uz 3 polupansiona za 2 odrasle osobe + 1 dijete do 6,99 god.GRATIS! Kupon vrijedi isključivo za termin: 29.08.-05.09.2015.! Termini 29.08.-01.09.2015. su popunjeni!

Paviljoni Omorika 2* smještene su u Crikvenici, 150 metara od mora, u mirisnoj borovoj šumi.


Ponuda za obitelj uključuje: 

3 noćenja sa uključenim buffet polupansionom za 2 osobe u Paviljonima Omorika u Crikvenici


Usluga polupansiona u Pansionu Skoko, 50 m od Paviljona Omorika.


Jedno dijete do 6,99 godina GRATIS!

Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz kod kupona na mail:crv@globalnet.hr

Kupon vrijedi isključivo 29.08.-05.09.2015.

Paviljoni Omorika raspolažu sa 3 paviljona odnosno sa 72 sobe, a sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka od soba ima vlastitu kupaonicu. Plaža je vrlo blizu, a isto tako i centar Crikvenice. 

U blizini nudi se bezbroj sportsko - rekreacijskih mogućnosti (odbojka, rukomet, nogomet, tenis, ronjenje, najam bicikla, najam kajaka), neposredno pored smještajnih kapaciteta nalazi se i Adrenalinski park.

Crikvenica

Uz prirodne ljepote, čisto more i zrak te gostoljubive domaćine, glavni razlog za odmor u Crikvenici je, već više od stotinu godina, vrlo ugodna, blaga, stabilna i zdrava mediteranska klima i mikroklima s blagim zimama i ne prevrućim ljetima, koja je omogućila razvoj zdravstvenog turizma. 

Duge pješčane i šljunčane plaže s brojnim sadržajima za djecu povezane su prirodnom šetnicom kroz bogato mediteransko raslinje te pružaju mogućnost uživanja za svakoga, od kupača do šetača, rekreativaca i biciklista. 

Vrijedno povijesno i kulturno naslijeđe ovoga kraja utkano je i u turističku ponudu, počevši od Ribarskoga tjedna, jedne od najstarijih crikveničkih manifestacija, Aquariuma s više od 150 vrsta riba, živopisne šetnice Ljubavne cestice, do gradskoga muzeja i galerije.

Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab, pa čak i Veneciju.