PodržimoNaše

[CRIKVENICA] Ljeto u Crikvenici!!! 5 noćenja sa polupansionom za 2 osobe u Paviljonima Omorika smještenim u prekrasnoj borovoj šumi odmah kraj mora za samo 1699 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite kolovoz/rujan u Paviljonima Omorika uz 5 polupansiona za 2 odrasle osobe + 1 dIjete do 6,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi isključivo za termin: 29.08.-05.09.2015.! Termini 29.08.-01.09.2015. su popunjeni!

Paviljoni Omorika 2* smještene su u Crikvenici, 150 metara od mora, u mirisnoj borovoj šumi.


Ponuda za obitelj uključuje: 

5 noćenja sa uključenim buffet polupansionom za 2 osobe u Paviljonima Omorika u Crikvenici


Usluga polupansiona u Pansionu Skoko, 50 m od Paviljona Omorika.


Jedno dijete do 6,99 godina GRATIS!

Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz kod kupona na mail:crv@globalnet.hr

Kupon vrijedi isključivo 29.08.-05.09.2015.

Paviljoni Omorika raspolažu sa 3 paviljona odnosno sa 72 sobe, a sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka od soba ima vlastitu kupaonicu. Plaža je vrlo blizu, a isto tako i centar Crikvenice. 

U blizini nudi se bezbroj sportsko - rekreacijskih mogućnosti (odbojka, rukomet, nogomet, tenis, ronjenje, najam bicikla, najam kajaka), neposredno pored smještajnih kapaciteta nalazi se i Adrenalinski park.

Crikvenica

Uz prirodne ljepote, čisto more i zrak te gostoljubive domaćine, glavni razlog za odmor u Crikvenici je, već više od stotinu godina, vrlo ugodna, blaga, stabilna i zdrava mediteranska klima i mikroklima s blagim zimama i ne prevrućim ljetima, koja je omogućila razvoj zdravstvenog turizma. 

Duge pješčane i šljunčane plaže s brojnim sadržajima za djecu povezane su prirodnom šetnicom kroz bogato mediteransko raslinje te pružaju mogućnost uživanja za svakoga, od kupača do šetača, rekreativaca i biciklista. 

Vrijedno povijesno i kulturno naslijeđe ovoga kraja utkano je i u turističku ponudu, počevši od Ribarskoga tjedna, jedne od najstarijih crikveničkih manifestacija, Aquariuma s više od 150 vrsta riba, živopisne šetnice Ljubavne cestice, do gradskoga muzeja i galerije.

Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab, pa čak i Veneciju.