[GORSKI KOTAR] Super adrenalinska ponuda!!! Za sve ljubitelje adrenalina i dobre zabave okušajte se u ziplineu i visećim mostovima u adrenalinskom parku Kupjak za samo 105kn! Kupon do 19.09.'15.!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odvažite se na 2 potpuno nova adrenalinska iskustva u adrenalinskom parku Kupjak: zipline i bridging (viseći mostovi) te se spuštajte sajlom razapetom izmeću drveća brzinom od 50km/h! Zvuči primamljivo?? Dođite!!!

Ponuda uključuje: Zipline i viseći mostovi u adrenalinskom parku Kupjak za samo 105 kn! 

Cijena uključuje: 2 nova adrenalinska iskustva: zipline i bridging (viseći mostovi). Zipline-puštajte se sajlom razapetom između drveća brzinom od 50 km/h (dug 200 metara). Viseći mostovi- koncept platformi na stablima. 


Lokacija adrenalinskog parka Kupjak: 20 minuta od Rijeke i 50 minuta od Zagreba automobilom Blizina Skrada i Zelenog Vira.

Po primitku kupona obavezna rezervacija termina na broj 099/672-2523 uz KOD kupona po aktivaciji kupona.


ADRENALIN PARK KUPJAK smješten je u prekrasnoj prirodi goranskih šuma i polja na cca 800 m nv., te sadrži: 

ZIP LINE, PAINTBALL, BICIKLIZAM, VISEĆI MOSTOVI, STRELIČARSTVO, NOGOMET, ZORBING, AKTIVNOSTI ZA DJECU, TEAM...

ZIPLINE

Extremna vožnja u alpinistićkoj opremi na sajli dužine 200 metara. <br />Brzina oko 60 km/h.


PRAVILA

Dobna granica je od 9 do 60 godina, dobrog zdravstvenog stanja


VISEĆI MOSTOVI

Koncept platformi na stablima koje su međusobno povezane raznim preprekama i nalaze se na različitim visinama, a koje korisnik ovisno o svojoj fizičkoj i psihomotornoj sposobnosti nastoji savladati. 

PRAVILA

Na raspolaganju vam je stručan tim instruktora u bilo kojem trenutku. Za svaku aktivnost učesnik dobiva posebnu sigurnosnu opremu prema Europskim standardima.

Adrenalinski park je namjenjen svakome i koncipiran kao izletište za različite dobne skupine, od djece do umirovljenika, obitelji, škole (učionica na otvorenom), tvrtke (incentive i teambuilding), udruge i grupe s posebnim interesama (vježbalište, sastanci na otvorenome, momačke, djevojačke ili rođendanske zabave)… Za posjet i sudjelovanje u ponudi parka nije potrebno imati posebnu fizičku kondiciju.