PodržimoNaše

Odmor u Podgori!!! 3 ili 5 noćenja u Hotelu Mediteran na bazi Polupansiona za 2 osobe, uz bogati buffet doručak i večeru sa show cookingom...po super cijeni već od 2449kn! Kuponi se mogu spajati!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u dvokrevetnoj standard ili superior sobi s pogledom na more i opustite se uz 10% popusta na usluge wellnessa...Kupon za ponude vrijedi 05.-08.09.15. te 10.-15.09.15.!

Izaberite između 4 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi s pogledom na more i balkonom, sa uslugom polupansiona (bogati buffet doručak i večera sa show cookingom) + 10 % popusta na usluge wellnessa u susjednom hotelu Minerva (masaže, ulaz na bazen, fitness, sauna i solarij) + 10 % popusta na jedan izlet po izboru koji se može kupiti na "Hospitality desku" hotela, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u Superior obiteljskoj sobi s pogledom na more i balkonom, sa uslugom polupansiona (bogati buffet doručak i večera sa show cookingom) + 10 % popusta na usluge wellnessa u susjednom hotelu Minerva (masaže, ulaz na bazen, fitness, sauna i solarij)  + 10 % popusta na jedan izlet po izboru koji se može kupiti na "Hospitality desku" hotela, sve za 2 odrasle osobe i jedno ili dvoje djece do 16,99 godina. 

Ponuda 3 uključuje: 6 dana uz 5 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi s pogledom na more i balkonom, sa uslugom polupansiona (bogati buffet doručak i večera sa show cookingom) + 10 % popusta na usluge wellnessa u susjednom hotelu Minerva (masaže, ulaz na bazen, fitness, sauna i solarij) + 10 % popusta na jedan izlet po izboru koji se može kupiti na "Hospitality desku" hotela  , sve za 2 osobe.

Ponuda 4 uključuje: 6 dana uz 5 noćenja u Superior obiteljskoj sobi s pogledom na more i balkonom, sa uslugom polupansiona (bogati buffet doručak i večera sa show cookingom) + 10 % popusta na usluge wellnessa u susjednom hotelu Minerva (masaže, ulaz na bazen, fitness, sauna i solarij)  + 10 % popusta na jedan izlet po izboru koji se može kupiti na "Hospitality desku" hotela, sve za 2 odrasle osobe i jedno ili dvoje djece do 16,99 godina. 

Kupon za ponude 1 i 2 vrijedi od 05.09. do 08.09.15. 

Kupon za ponude 1 i 2 vrijedi od 10.09. do 15.09.15.

Dvoje djece do 16,99 godina su GRATIS! (u obiteljskoj sobi)

Za ovu ponudu broj soba je ograničen, te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail sales@hotelipodgora.hr ili telefon 021 601 745 radnim danom do 16h uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 7 dana prije dolaska.

  

PODGORA se smjestila u samom srcu Dalmacije na jednoj od najljepših obala s najbistrijim morem na svijetu, a podno planine Biokovo. Sa svojom blagom mediteranskom klimom, zlatnim plažama i gostoprimstvom stanovnika, Podgora je pravi izbor za cjelogodišnje uživanje u koji ćete se uvijek s zadovoljstvom vraćati.

Hotel Mediteran je hotel paviljonskog tipa obnovljen 2015. godine, a nalazi se na samoj plaži uz šetnicu koja ga povezuje sa centrom mjesta, barovima i restoranima. Sobe su u potpunosti obnovljene sa unutrašnjim uređenjem na razini 4*.

Dvokrevetna standard soba (pogled more)

- soba 19,01m2+ balkon 4,62m2

- pogled more

- maksimum 2 osobe

- standardni sadržaj sobe:

Bračni krevet 180*200cm, tuš, WC, mini bar, radni stol, telefon, LCD satelitsku televiziju 32", klima uređaj, sušilo za kosu, sef, centralno grijanje, Wi - Fi internet uključen u cijenu smještaja

- sef ima unutrašnju utičnicu za punjenje laptopa, mobitela i sl. unutar sefa

- mogućnost jednokrevetnog korištenja 


Superior obiteljska soba (pogled more)

Dvije spojene standardne sobe sa pogledom na more unutrašnjim vratima.