PodržimoNaše

Ostanite u formi unatoč bogatoj blagdanskoj trpezi uz 21 tretman za mršavljenje koji uključuje limfnu drenažu, bodywrapping, Infra Therapist saunu i vježbanje u Vibro Poweru u Zagrebu uz 75% popusta!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Recite zbogom kilama i celulitu! Salon Goga iz Zagreba Vas poziva na 21 udarni tretman mršavljenja koji uključuju tretmane limfne drenaže, vježbanje u Vibro Poweru, bodywrapping i Infra Therapist saunu uz 75% popusta!

Ponuda uključuje 21 udarnih tretmana za mršavljenje:

3 x tretman u Infra Therapist sauni,
3 x tretman limfne drenaže na Body Press aparatu,
3 x špek tretman - Bodywrapping,
12 x  vježbanje na Vibro Poweru


Infra Therapist sauna: povoljno utječe na Vašu kožu, sagorijeva kalorije i kontrolira težinu, otklanja toksin, umanjuje bol, jača kardiovaskularni sistem i  imunološki sistem, umanjuje stres i umor.

Limfna drenaža je jedinstvena tehnika za održavanje i poboljšavanje psihofizičkog zdravlja i lijepog izgleda, uklanjanje stresa i relaksaciju. Osnovna svrha joj je uspostavljanje ravnoteže između tekućina u organizmu te izbacivanje viška tekućine iz organizma.

Bodywrapping (špek tretman): mjerenje i vaganje na početku i kraju tretmana. Klijenticu se namaže sa  lipolitom (concentrat cecropia) kremom. Nakon toga se klijenticu zamota u prozirnu foliju, deku i sa takvim pakungom smjesti se u Infra Therapist saunu  koja rastapa masne naslage. U Infra Therapist sauni se leži 45 minuta u kojoj ima nekolika vrsta vrlo ugodne masaže.

Vibro Power uspješno djeluje na poboljšavanje cirkulacije, probave, celulit, struk, trbuh, bedra i ramena.

U ovih 9 godina rada možemo se pohvaliti izvrsnim rezultatima na svim poljima našeg rada,  a najzapaženije i najveće rezultate imamo s našim programom mršavljenja s kojim su klijentice iznimno zadovoljne.

Osim vrlo ugodne i pozitivne atmosfere u salonu možemo se  pohvaliti da je mnogo klijentica skinulo bez ikakvih problema i gladovanja od 10 do 20 kg, 2 do 3 konfekcijska broja u obujmu. Najveći do sada postigunuti rezultat je skinutih 35 kg!!!! 

Svakoj klijentici se pristupa individualno, zavisno koliko kilograma i obujma klijentica želi skinuti. Efekt je trajni, nema jo-jo efekta kao kod mnogih dijeta. 

Javite sa povjerenjem našem stručnom medicinskom osoblju...