LJETO U SARAJEVU!!! Posjetite predivnu Baščaršiju uz 2 noćenja u Superior sobi sa doručkom za 2 osobe + slatki poklon paket te osiguran parking pod nadzorom, sve za samo 579 kn! Kupon do 31.08.'15.!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 1.169 kn
Ušteda 50%
Cijena 579 kn

Ovog ljeta napokon posjetite Sarajevo i to po najpovoljnijoj cijeni na tržištu! Prošetajte bezvremenskom Bašćaršijom i uživajte u vrhunskim bosanskim specijalitetima uz smještaj i ponudu do kraja 8.mjeseca!!!

Hotel Grand Sarajevo je moderan hotel sa 3 zvjezdice. Smješten je u neposrednoj blizini Parlamenta Bosne i Hercegovine, Olimpijske dvorane Zetra, kulturno – sportskog i sajamskog centra „Skenderija“– „Mirza Delibašić“ i novootvorenog šoping centra “Sarajevo City Center” najvećeg do sada u gradu Sarajevu.

Ponuda uključuje: 

HOTEL GRAND SARAJEVO*** - 2 noćenja u Superior sobi sa doručkom za 2 osobe + slatki poklon paket.


Ponuda dodatno uključuje: 

bogat švedski stol za doručak, 

besplatan Wi-Fi dostupan u cijelom hotelu, 

besplatan parking sa video nadzorom.


Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na tel.: 00 387 33 563 243 i potvrda rezervacije po primitku kupona na tel.: 00 387 33 563 243 ili e-mail: marketing@hotelgrand.com

Hotel Grand Sarajevo*** udaljen je samo 3 km od Baščaršije (historijske jezgre grada) i 10 km od internacionalnog aerodroma Sarajevo.  Mirno okruženje hotela sa dosta zelenila, blizina javnog prevoza kao i parking prostor sa video nadzorom za cca. 150 vozila i čuvarom u večernjim satima čini hotel posebno pristupačnim svim vrstama gostiju. 

Hotel Grand u svoja dva krila na raspolaganju ima 125 soba. Sve su sobe klimatizirane i potpuno opremljene SAT TV, kupaonicom, mini barom, besplatan WiFi. 

Sadržaji u hotelu

24 – satna usluga recepcije, aperitiv bar, restoran za doručak – buffet, 2 a'la cart restorana za sve prigode, bar sa terasom, klub restoran, prilagodljivost menija za osobe sa posebnim režimom ishrane, lift, info pult, poslovni kutak (ured sa kompjuterom, pisačem i internet konekcijom), besplatan pristup internetu u cijelom hotelu (bežični internet), klima, usluge pranja i peglanja rublja, individulani sefovi na recepciji hotela bez naknade, shuttle bus 6+1, usluge fotokopiranja i slanja fax-a.

Sarajevo

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, i predstavlja administrativni, privredni, kulturni, akademski i sportski centar zemlje. Najviše turističkih atrakcija se nalazi u starom dijelu grada, Baščaršiji. 

Nastanak Baščaršije (tur. glavna čaršija) vezuje se za Isa-bega Ishakovića, osnivača Sarajeva, a u njenom centru smjestio se Sebilj, zaštitni znak Sarajeva. Sakriveni u malim uličicama nalaze se dućani prepuni robe i suvenira te neki od najpoznatijih sarajevskih burekdžinica, ašcinica i slastičarni u kojima možete probati sve ovdašnje gastro specijalitete: čevape, pitu ispod sača, sogan dolmu, rahatlokum, baklavu, tufahije...

Europski Jeruzalem - Sarajevo obiluje i drugim zaniljivim građevinama i prirodnim ljepotama.  U samo jednoj ulici posjetitelj će vidjeti džamiju, sinagogu, pravoslavnu i katoličku crkvu.

Centrom grada protiče rijeka Miljacka preko koje vode poznati mostovi Sarajeva. Uzduž Miljacke naići ćete na prekrasne aleje, građevine i muzeje koji datiraju najviše iz Austrougraskog razdoblja. 

Sarajevo je sa svih strana okruženo predivnim planinama i netaknutom prirodom. Za ljubitelje sporta i rekreacije proporučujemo posjet Vrelua Bosne, Bjelašnice, Igmana, Jahorine itd. koji se jednako impozantni u proljeće kao i zimi!