PodržimoNaše

Ljetujte u Istri!!! Uživajte u Buzetu u Hotelu Fontana uz 3 ili 5 noćenja sa doručkom za 2 osobe+10% popusta na ulaz u vodeni park Aquacolors već od 1099kn! Kuponi se mogu spajati!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite između 4 ili 6 dana boravka u Hotelu Fontana i uživajte uz 10% popusta na ulaz u vodeni park Aquacolors Poreč (40 km), te 40 km od Istralandie! Kupon vrijedi do 25.08.2015.! Djeca do 2,99 god.GRATIS!

Ponuda uključuje: Buzet-Hotel Fontana 3 ili 5 noćenja sa doručkom  za 2 osobe + 10 % popusta na ulaz u vodeni park Aquacolors kod Poreča. 

Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: Hotel Fontana 3 noćenja sa doručkom za dvoje za 1099 kn! 

Opcija 2: Hotel Fontana 5 noćenja sa doručkom za dvoje za 1799 kn!


CIJENA UKLJUČUJE: 

3 ili 5 noćenja sa doručkom, 

free wi-fi, parking, welcome drink, košarica voća u sobi

Djeca do 2,99 GRATIS!

Nakon kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera na e-mail: info@hotelfontanabuzet.com ili br.tel: 00 385 (0) 52 662 615, uz KOD i ID kupona po primitku.

O HOTELU

Nakon što prve jutarnje zrake sunca obasjaju Vašu sobu i nakon što otvorite balkonska vrata, pogled će Vam zastati na divnom brežuljku starog grada Buzeta. 

Gosti se u hotelu mogu opustiti u wellness studiju "Tjaša" i beauty studiju "En face" uz specijalne masaže na bazi biljaka s Buzeštine, tartufa, vina i zlata..
Uz hotel nalazi se i "Art and Food gallery" gdje gosti mogu kušati domaće proizvode, vina rakije, marmelade, itd.
Na 3 minute hoda od hotela može se posjetiti vrhunski prostor destilerije "Aura", gdje možete u izuzetno originalnom ambijentu degustirati i kupiti
domaće rakije, marmelade, čokolade.
Gosti u hotelu mogu iznajmniti bicikle i provozati se uz prekrasno korito rijeke Mirne ili se zaputiti pješke prekrasnom "Stazom 7 slapova".

Hotel raspolaže sa ukupno 54 sobe i 3 suita.

Komforne sobe i suite-i obnovljeni u modernom stilu u svom sastavu imaju: SAT tv, telefon s mogućnošću izravnog biranja, mini bar, tuš, klimu za grijanje i hlađenje te free wi-fi.

A'la carte restoran

Prateći trendove u kuharstvu i ugostiteljstvu, u sklopu hotela nalazi se hotelski te à la carte restoran u kojem se poslužuju delicije istarske kuhinje s naglaskom na jela od tartufa koja se vrhunski sljubljuju sa biranim istarskim vinima.

Sala restorana s terasom ima 100 sjedećih mjesta.

Prostor je idealan za organizaciju privatnih i poslovnih ručkova, svečanih večera, vjenčanja, banketa i manjih seminara.

Radno vrijeme restorana: od 8.00 -21.00 h


Posjetite facebook stranice Aquacolors vodenog parka kraj Poreča.