ENERGETSKI CERTIFIKAT za stan ili apartman do 60m2 ili 150m2, te kuću do 250m2,već od samo 499 kn! Garantirano najbolja cijena na tržištu! Crno Jaje i Abakus vještačenja u akciji!!!

621 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[Energetski certifikat] Iskoristite akciju Crnog Jaja i partnera Abakus vještačenja d.o.o. i napokon imajte svoj energetski certifikat već od nevjerovatnih 499 kn!!!

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću, a od 01. siječnja 2016 godine i sve nekretnine koje se iznajmljuju (stanovi, apartmani...) će morati posjedovati energetski certifikat!


Imate kuću, stan ili poslovni prostor i trebate energetski certifikat koji ćete platiti daleko najmanje na tržištu za cijelu RH (uz dodatnu nadoplatu za otoke).


Izaberite između 3 opcije:

Opcija 1: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan do 60m2.

Opcija 2: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan od 61 do 150 m2.

Opcija 3: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za kuću do 250 m2. 


U cijenu je uključeno: 

Dolazak na objekt, 

Energetski pregled, 

Izrada energetskog certifikata u dva primjerka.

Za objekte veće kvadrature ( od 250 m2 na više ) MOŽETE KUPITI 2 kupona.


Obavezno energetsko certificiranje zgrada u Republici Hrvatskoj uvedeno je 15. člankom Zakona o prostornom uređenju i gradnji, NN 76/07, 38/09, 55/11, 90/11, a implementira se putem niza temeljnih propisa i pravilnika s obvezom primjene od 31.03.2010. godine za sve objekte definirane Pravilnikom o energetskom certificiranju zgrada, NN 36/2010.

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću, a od 01. siječnja 2016 godine i sve nekretnine koje se iznajmljuju će morati posjedovati energetski certifikat!

Ponuda se odnosi za područje cijele Hrvatske - bez otoka! Za otoke je potrebna dodatna nadoplata u dogovoru sa partnerom ( ovisno o dodatnim putnim troškovima )

Svrha energetskog certifikata je pružanje informacija vlasnicima i korisnicima objekata o energetskim svojstvima objekata, potrošnji energije te eventualnim prijedlozima za smanjenje istog ili poboljšanje ukupnih energetskih svojstava.

Kompletna usluga i rješenje na jednom mjestu!


Svaki izdani energetski certifikat od strane poduzeća Abakus vještačenja d.o.o. evidentira se u registru Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske.


NAKON KUPNJE kupona pošaljite sljedeće podatke: ime i prezime osobe koja je kupila certifikat, ime i prezime osobe na čije ime će glasiti certifikat, oib (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa prebivališta (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa nekretnine za koju se radi certifikat , kontakt broj telefona ili mobitela, KOD i ID KUPONA na e-mail: info@abakus-vjestacenja.hr i dobit ćete termin dolaska!