Probudite se u Dioklecijanovoj palači! Hotel Jupiter**** iz Splita Vas poziva na 2 dana/1 noćenje sa doručkom za 2 osobe+hladna zakuska uz vino+2 kino ulaznice...sve za samo 412 kuna!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U srcu Splita i staroj gradskoj jezgri Dioklecijanove palače smješten je Hotel Jupiter****, u neposrednoj blizini Jupiterovog hrama i Peristila. Ove blagdane provedite u Splitu, kupon vrijedi sve do 31.03.2013.!

Ponuda uključuje za 2 osobe:

noćenje sa doručkom u Hotelu Jupiter **** u dvokrevetnoj superior sobi, hladnu zakusku (pršut, sir, masline, slane srdele ili slani inćuni),
pola litre vina i pola litre mineralne vode, ulaznicu za dnevnu kino predstavu u Cineplexu po izboru i besplatan parking.

Korisnici ove ponude ostvaruju slijedeću pogodnosti: rani check in 8:00 i kasni check out 13:00h

Hotel Jupiter se nalazi u središtu 1700 godina stare Dioklecijanove palače, u neposrednoj blizini Jupiterovog hrama i Peristila. Smješten je na samo par koraka od mnoštva barova i restorana, nadomak Rive, mjesto je za romantični bijeg, na lokaciji savršenoj za upoznavanje kulture i umjetnost, za opuštanje u ovom gradu punom života.

Devet soba su superior dvokrevetne (18-20 m²) s bračnim  krevetom i tuš kadom. Sva kupatila imaju velike paperjaste ručnike, ogrtače i papuče.

Sve sobe imaju klima uređaj, izravnu telefonsku liniju, LCD televizor sa kabelskim kanalima, high-speed internet priključak, sef i mini bar.
Naše sobe su zamišljene da Vam omoguće dobrobit i najvišu kvalitetu spavanja uz ozračje elegantno uređenog interijera, prostrane prozore i restaurirana kameni zid s povijesnim ostacima - različit u svakoj sobi.
Sobe imaju dodatni ležaj.

Lako je do nas doći: automobilom, Jadranskom Magistralom ili autocestom koja povezuje kontinentalnu Hrvatsku s Dalmatinskom regijom i gradom na Marjanskom poluotoku ili autobusom iz Zračne luke Split.

Split je završna postaja željezničkih pruga i dobro povezan lokalnim i internacionalnim brodskim linijama s obalnim i otočnim lukama te Italijom. Gradska luka se nalazi u neposrednoj blizini.
Bez obzira na prijevozno sredstvo koje ste odabrali za doći do Splita, mi ćemo biti u mogućnosti dati Vam upute i najbolji savjet da stignete do nas jednostavno i uz maksimalnu udobnost sve do ulaza u hotel.

Želite li osjetiti atmosferu grada, biti u srcu događanja, spavati i uživati okruženi stoljetnom povijesti u vili Rimskog cara, rado ćemo Vaš boravak učiniti ljepšim.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: ulaznicu za dnevnu kino predstavu u Cineplexu po izboru, rani check in i kasni check out, te besplatan parking.

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 021 786 500

Za vrijeme boravka u prekrasnom Splitu, prošećite uz more te ručajte u popularnom restoranu Zrno soli uz riblji ili mesni meni u 3 ili 5 slijedova, te 50% popusta!