Studio Devini nails iz Zagreba vam donose 3 paketa usluga! Odaberite između čokoladne depilacije cijelog tijela, ugradnje umjetnih noktiju i/ili aroma masaže i energetskog tretmana do čak 70% popusta!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tri različita paketa usluga: čokoladna depilacija cijelog tijela, ugradnja umjetnih noktiju ili opuštajuća aroma masaža i energetski tretman u Zagrebu do čak 70% popusta!

Možete izabrati između 3 ponude:

Ponuda 1: depilacija cijelog tijela  (cijele noge, bikini zona, ruke, nausnica, lice i oblikovanje obrva s čokoladnim voskom)

Njega tijela sastojcima iz čokolade dovodi kožu u euforično stanje. Baš kao i mozak, tako i koža otpušta u krvotok endorfine, a te molekule sreće čudesno su oružje protiv bora jer potiču obnovu stanica u dubljim slojevima kože. Pored toga, stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina, koji daju koži potrebnu čvrstinu. Kako upravo kakao dovodi proizvodnju endorfina do vrhunca, čokoladu možemo mirne duše nazvati izvorom ljepote - barem kad se radi o njezi lica i tijela.

Ponuda 2: ugradnja umjetnih noktiju, tipse i gel + gratis nail art

Ponuda 3: aromaterapijska masaža leđa i energetski tretman u ukupnom trajanju 60 minuta

Radi se o tretmanu koji započinje sa inicijalnim razgovorom kako bi se stekao uvid u stanje klijenta i problematiku sa kojom dolazi. Potom slijedi aromaterapijska masaža leđa u svrhu pripreme fizickog tijela za energetski tretman. Nakon toga slijedi energetski tretman koji se sastoji od polaganja ruku na određene energetske točke na tijelu (individualno za svakog klijenta).

Tretman uravotežuje energetsko polje i revitalizira ga. Uklanja energetske blokade te samim time poboljšava zdravi protok energije kroz energetsko polje što rezultira općim poboljšanjem fizičkog i psihičkog zdravlja. U studiu "Devini nails" se radi po metodi svjetski poznate iscjeliteljice Barbare Brennan.

Preporuča se za ublažavanje ženskih problema poput ponavljajućih ginekoloških problema, urinarnih infekcija, problema sa menstrualnim ciklusima, glavobolje, migrene, problemi sa štitnjacom i sve ostalo.

Isto tako jako dobro djeluje na uklanjanje poslijedica stresa, otkanjanje anksioznosti, strahova, napada panike...

A djeluje opuštajuće i revitalizirajuće na svim razinama....