PodržimoNaše

Dovedite se u fit formu!!! 16 tretmana u salonu Vabela u Zagrebu u Shopping centru Prečko (2.kat) za samo 390 kn! Kupon vrijedi do 31.10.2015.!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Garantirano smršavite i oblikujte tijelo uz idealnu kombinaciju tretmana do brzih rezultata! Bezbolnim i vrhunskim tretmanima za mršavljenje razbijte masne stanice i riješite se celulita, po super cijeni!

Krenite odmah u borbu protiv masnih naslaga i ovih blagdana umjesto da se udebljate smršavite uz suvremene tretmane mršavljenja u Salonu Vabela u Zagrebu koji daju garantirane rezultate! 


Ponuda uključuje: 

16 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Zagrebu (PREČKO): 

4 x lipolaser, 

4 x pressoterapija, 

4 termo deke, 

4 x body wrapping. 


 

Broj dolazaka i razmak između tretmana po dogovoru sa salonom.

  

Nakon kupnje kupona obavezna prethodna najava i rezervacija termina na telefon: 01 5614110, uz KOD i ID kupona.


LIPO LASER je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!

LIPOLASER koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.


Funkcije:

gubitak težine i oblikovanje,

pomlađivanje kože i njega.


Sigurnost: ne invazivni hladni laser, bez nuspojava.

Brzina: samo jednim tretmanom, obujam tijela može se smanjiti.

Može se primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


PRESSOTERAPIJA čisti tijelo od otpadnih proizvoda metabolizma i poboljšava prokrvljenost te opskrbu tkiva kisikom i hranjivim tvarima, što djeluje blagodatno i opu��tajuće. Pomaže cirkulaciji, povećava protok krvi i kisika kroz tkiva te ojačava fiziološku funkciju zalistaka vena i limfnih žila.


TERMO DEKA ili 'špek tretman' ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.


BODY WRAPPING je tretman zamatanja tijela u foliju koje se prethodno namazalo specijalnim kremama. Rezultat boddy wrappinga je uklanjanje celulita, povećana elastičnost kože i izbacivanja štetnih toksina iz tijela.