Unikatni i jedinstveni poklon: ručno oslikani portret prema fotografiji u grafitnoj ili suho pastelnoj tehnici uz 52% popusta! Moguća dostava za čitavu Hrvatsku, a za Zagreb besplatna!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uvijek se razmišljali imati portret svoga djeteta, roditelja, prijatelja...? Postoje razdoblja ili trenuci u životu koje svakako treba ovjekovječiti. Za to ne postoji bolji način nego unikatnim umjetničkim djelom - portretom!

Ponuda uključuje ručno crtan portret po narudžbi u tehnici po izboru:
 
kombinirana tehnika grafitna olovka i olovka vodene boje ili suhi pastel na slikarskom papiru.
Veličina formata ovisi o broju osoba na slici, detaljnije ćete se dogovoriti pri prvom kontaktu sa Partnerom
.

1 kupon = 1 portret, odnosno 1 osoba ili 2 kupona = 1 portret, odnosno 2 osobe!!

Postoji nekoliko razloga zašto ljudi žele portrete. Prije svega, to je ljudska (znati)želja vidjeti sebe ili drage osobe očima profesionalnog umjetnika, zatim, imati umjetničko djelo koje ima svoju umjetničku, i važnije, neprocjenjivu sentimentalnu vrijednost.

Portret prema fotografiji je lakši za napraviti pa i povoljniji, a njime možete postići i faktor iznenađenja.

Portretiranje, osim što je vrlo skupo, vrlo je teško i kompleksno i za model i za umjetnika. Jedan portret se radi nekoliko sati, ponekad i nekoliko dana. Svjetlost se konstantno mijenja, tako da se i sjene na licima modela mijenjaju što iziskuje veliku koncentraciju, vještinu i iskustvo umjetnika. Dovoljno je pogriješiti samo milimetar prilikom crtanja očiju i već se gubi karakter te osobe tako da je portretiranje psihički i fizički vrlo zahtjevan posao.

Važno! Fotografija mora biti kvalitetna, to znači da se lice osobe mora dobro vidjeti i ne smije nedostajati dio (vrh glave, uho...).