[VERONA] Izlet u grad vječne ljubavi!!! Otputujte sa Best Travelom u Veronu i Safari park na jednodnevni izlet 19.09.'15. za samo 249kn! Polazak autobusom iz Zagreba!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prelijepoj Veroni koja odiše pričom o vječnoj ljubavi Romea i Giuliette, te uz posjet čudesnom Safari parku Natura Viva sa 250 različitih vrsta životinja!

PONUDA UKLJUČUJE: Best Travel-Verona i Safari park – Jednodnevni izlet 19.09.2015. za 249 kn! 

Cijena uključuje: 

prijevoz turističkim autobusom prema programu, 

turističkog pratitelja tjekom putovanja, 

razglede prema programu.


Cijena ne uključuje: 

ulaznice za kulturno povijesne spomenike, 

ulaznicu za Parco Natura Viva: 

odrasli 14 €, 

djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 9 €, 

djeca 3-5 godina 6,50 €, 

djeca mlađa od 3 godine besplatno. 


Kupon vrijedi isključivo za datum 19.09.2015.

 

Program putovanja:

Polazak autobusa iz Zagreba u 02:00 sata sa Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni: 502-506. Moguć je ukrcaj putnika na Vratima Jadrana. Slijedi vožnja kroz Sloveniju uz usputna zaustavljanja prema Veroni. Po dolasku slijedi razgled grada: TRG BRA, VRATA BRA, RIMSKA ARENA, ULICA MAZZINI, JULIJINA KUĆA, PIAZZA DELLE ERBE, TORNJEVI GARDELLO I LAMBERTI, PALAČA MAFEI, SPOMENIK DANTEU, GROBNICE SCALIGERI, SANTA MARIA ANTICA, ROMEOVA KUĆA.

Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u gradu zaljubljenih Romea i Julije. Slijedi vožnja prema parku Parco Natura Viva. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Parco Natura Viva se prostire na preko 40 hektara i u njemu se nalazi 250 različitih vrsta divljih životinja. Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi i ovom čudesnom ambijentu.

Odlazak iz parka u 18,00 sati. Predviđen dolazak u Zagreb je u kasnim večernjim satima.

JESTE LI ZNALI?

Verona je dragulj srednjovekovne arhitekture i umjetnosti, a kakvih je mnogo u Italiji. I dok ti gradovi privlače putnike iz svih dijelova svijeta, ponajviše raskošnim građevinama i burnom povijesnom pričom, Verona ima adut više – najljepšu i najtragičniju ljubav svih vremena, priču o Romeu i Juliji. 

Ta melodrama Williama Shakespearea o Romeu Montecchiju i Juliji Capuleti, koji su za svoju ljubav žrtvovali živote i postali simbol tragične, ali vječne ljubavi, privuče svake godine više od tri milijuna turista u Veronu, glavni grad istoimene provincije na sjeveru Italije i, poslije Venecije, najveći grad pokrajine Veneto.