Zar stvarno mislite da je nebo granica? Za PSK Slobodan Pad nebo je tek početak!Članarina uključuje padobranski tandem skok, video snimku, fotke i diplomu uz 40% popusta!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jednogodišnja tandem članarina u PSK Slobodan pad, besplatni EXIT snimak trenutka skoka iz zrakoplova, diploma za uspješno izveden padobranski tandem skok i brojne druge pogodnosti....Kupon vrijedi do 01.-31.10.15.!

Želite se osjećati većima od samoga života? Padobranski sportski klub  Slobodan Pad povest će Vas na avanturu života, pokazat će vam što zaista znači osjećaj slobode dok jurite 200km/h, što zaista znači potpuno promijeniti pogled na život!


Ponuda uključuje: 

Jednogodišnju tandem članarinu u PSK Slobodan pad; 

Pad sa mogućnošću izvođenja padobranskog tandem skoka u unaprijed definiranim terminima u okviru klupskih aktivnosti - oko 10 min leta avionom,

tandem skok s visine do 2200m prilikom kojeg se iskusi do 10 sec slobodnog pada i do 6 min leta padobranom 

besplatni EXIT snimak trenutka skoka iz zrakoplova na izlazu sa cca 6 digitalnih fotografija i video snimak u trajanju cca 10 sec 

diplomu za uspješno izveden padobranski tandem skok. 

Mala knjižica skokova 

USPA profficiency card 

Osiguranje 

Dodatne mogućnosti: 

Veća visina skoka i snimanje cijelog tijeka skoka uz nadoplatu: 

BASIC paket – 500 kn, 

XTREME paket – 800 kn,

THE RIGHT STUFF paket – 1100 kn. 

Nastavak školovanja do USPA i CCAA A padobranske dozvole 

Tandem članstvo u klubu 


Pokazat će vam kako je to zaista zaboraviti na sve brige, probleme i aposlutno na sve što nas muči u životu...A i zar nije to ono što zaista želimo? 

Mali odmor od svih briga, problema, poslova i svih naših moranja i kompromisa? Dočekat će vas tim izvrsnih instruktora, profesionalnih padobranaca i bit ćete u potpuno sigurnim rukama! Sve što VI morate je uživati u najboljem iskustvu svog života! 

Padobranski Tandem Skok predstavlja NAJBRŽI, NAJSIGURNIJI i NAJPOVOLJNIJI način da doživite fenomenalan osjećaj SLOBODNOG PADA, PADOBRANSTVA i 100% ADRENALINA. 

Skačete sa do 2200 METARA VISINE, nakon čega Vas očekuje do 10 SEKUNDI SLOBODNOG PADA pri BRZINI 200 KM/H i do 6 min leta padobranom!

Adresa pružanja usluge: Aerodrom Varaždin ili Zagreb, ovisno o raspoloživosti (Lučko, Zvekovac), ovisno o raspoloživosti aerodroma a biti će obznanjeno prilikom slanja termina (u slučaju tehničkih problema na najbližem susjednom aerodromu).

Link za rezervaciju termina bit će poslan na vašu e-mail adresu najkasnije 10 dana nakon završteka ponude.

U slučaju loših vremenskih uvjeta ili tehničkih poteškoća, termin skoka se prebacuje na drugi termin prema dogovoru.

Prije skoka potrebno je ispuniti i potpisati pristupnicu klubu i uvjete pod kojima se izvodi padobranski tandem skok (potrebno je biti u zadovoljavajućem zdravstvenom stanju, bez srčanih i sličnih problema)

Napomena: osobe teže od 80kg plaćaju doplatu u iznosu od 200kn, max. dozvoljena težina je 100kg, ako ste teži, kontaktirajte PSK Slobodan pad


NIKAKVO PRETHODNO ISKUSTVO nije potrebno, NE MORATE PROLAZITI liječnički pregled i NEMA POHAĐANJA dugotrajnog tečaja ili obuke. U SAMO 15 MINUTA PRIPREME ste spremni za svoju, vrlo vjerojatno, najveću avanturu u životu.Što vam treba za padobranski tandem skok?

Generalno ništa,budite odjeveni u sportsku odjeću i svakako imajte na nogama zatvorenu obuću kao npr. tenisice, sve ostalo ćete dobiti kod od i od nas ... i da ... ponesite sa sobom dobre volje i pozitivne energije :)


Crno jaje preporuča provjeru slobodnih termina s partnerom na mail.: info@slobodanpad.hr, mob.091/4290-926 ili tel.074/757-770!