Istaknite prirodnu ljepotu Vašeg lica! Tretman njege lica uz 61% popusta u Zagrebu!

52 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prirodnu ljepotu Vašeg lica istaknut ćemo uz: bezbolno čišćenje lica aparatom, zeleni laser, maska, ampula, peeling sa masažom, depilacija nausnica i korekcija obrva.

U svojoj praksi susretali smo se sa svim tipovima problema. Od problematične mladenačke kože , do problema kože zrelije dobi. Tretmani i njega lica imaju najdužu tradiciju u našem salonu.

NJEGA LICA UKLJUČUJE:

bezbolno čišćenje lica aparatom,

U ovoj se metodi koriste električni valovi pomoću kojih voda prodire u kožu, a nečistoće izlaze van. Potpuno prirodna i bezbolna metoda čišćenja lica koja polučuje dobre rezultate. Više nije potrebno izlagati se bolnim i napornim tretmanima da bi se riješili akni. Dok mehaničko čišćenje lica ostavlja crvenilo i prilično je bolno, čiščenje lica aparatom Sonolift je tretman koji ne izaziva nikakve neugodnosti. Bezbolan je, ne iritira kožu i ne ostavlja crvene tragove na koži. Djeluje kao malo grublja masaža lica nakon koje koža ostaje mekana i glatka, slično dijamantnoj mikrodermoabraziji.

zeleni laser,

djeluje poput ultrazvuka - pomaže bržem i dubljem prodiranju preparata u kožu, i djeluje umirujuće- spriječava nastajanje upalnih procesa nakon čiščenja. Tokom tretmana koriste se preparati kvalitetne njemačke kozmetičke kuće BABOR, koja za svaki tip kože ima više linija

maska,

ampula,

peeling sa masažom,

depilacija nausnica,

korekcija obrva.