[VENECIJA] Provedite 2 nezaboravna dana!!! Uz prijevoz autobusom do Venecije te 1 noćenje sa doručkom i super cijenu za 459 kn/osobi! Termin polaska 24.10.'15.!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Čakovca, Varaždina, Zagreba, Karlovca i Rijeke! U cijenu je uključen prijevoz turističkim autobusom prema programu, 1 noćenja sa doručkom! Dijete do 3 god.GRATIS! GARANTIRAN POLAZAK!!!

Ponuda uključuje: Idea Putovanja - PUTOVANJE U VENECIJU i OTOKE LAGUNE 2 dana uz vožnju gradskim vlakom. 


Opcija 1: PUTOVANJE U VENECIJU i OTOKE LAGUNE 2 dana 10.10.'15. rasprodano!!!

Opcija 2: PUTOVANJE U VENECIJU i OTOKE LAGUNE 2 dana 24.10.'15.


Cijena uključuje: 

prijevoz turističkim autobusom prema programu, 

smještaj u okolici San Dona di Piave u hotelu 4* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja sa doručkom, 

razgledavanja prema programu, 

pratitelja tijekom putovanja, 

pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja. 


Cijena ne uključuje: 

ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.), boravišna pristojba 1,00 eur po osobi po noćenju – obavezna doplata od 01.01.2012. u hotelu 3*, vožnja vlakom na relaciji San Dona di Piave – Venezia S.Lucia – San Dona di Piave 10,00 eur po osobi (cijena povratne karte),(1.dan) izlet brodićem na otoke lagune sa pratiteljem putovanja (Torcello, Burano i Murano) 20,00 eur po osobi , doplata za jednokrevetnu sobu: 135 kn, putno osiguranje.

Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin polaska 24.10.'15.

Nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati termin na br.tel.: 01 4008 180 ili mail info@ideaputovanja.hr, uz KOD kupona.

Dijete do 11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe 20% popusta. Dijete do 3 godine GRATIS.

Plani i program putovanja:


1. dan     ZAGREB/RIJEKA  – VENECIJA

Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u  6.00 sati. Vožnja preko Karlovca (moguć je polazak sa Ka Petrol) i kroz Gorski kotar do Rijeke. Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 8.30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, uz usputna zaustavljanja do mjesta San Dona di Piave. Pratitelj će kupiti karte i krećemo vlakom koji vozi cca 45 minuta do stanice S.Lucia. (Vlak polazi u 13.01).Osim što ćete uživati u vlaku jer je iznimno udobno i zanimljivo, stići ćete u Veneciju barem sat vremena ranije nego ako se ide do Punta Sabbioni pa još 45 minuta vožnje brodićem. Cijena karte vlaka iznosi 10,00 eur u oba smjera. Na zadnjoj stanici vlaka izlazimo i pješke krećemo prema Mostu Rialto. Šetajući prelazimo  preko mnogobrojnih kanala,  mostova i malih trgova. Na sve strane su mali restorančići, kafići, uske uličice sa malim trgovinama.  Iako vam se čini da ste ušli u mali labirint ulica, nemojte brinuti jer svugdje po zgradama su natpisi koji vas vode u pravom smjeru. Stižemo i do Trga Svetog Marka, središta Venecije. U njemu su bili svi važni uredi mletačke države, tu je i sjedište nadbiskupije od 19. stoljeća. Predlažemo vožnju gondolom. Skupo? Prilično, 80 eur  za 30 minuta, no u jednoj gondoli vas može biti šest, pa podijelite trošak. Sastajemo se oko 19,00 sati te krećemo vlakom (45 min vožnje) prema San Dona di Piave. Našim autobusom se kratko vozimo do hotela. Smještaj. Noćenje.


2. dan OTOCI LAGUNE - RIJEKA – ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela. Uz doplatu od 20 eura po osobi krećemo na izlet brodićem na otoke lagune. Prvo ćemo posjetiti otok Torcello, mjesto gdje je sve počelo i gdje je laguna nekad bila najneseljenija.  Jedan od najpoznatijih zaljubljenika u šarm i mir Torcella bio je američki književnik Ernest Hemingway koji je na otoku proveo izvjesno vrijeme 1948. godine, te tu napisao dobar dio svog romana “Preko rijeke i u šumu”. Također Hemigway je volio provoditi vrijeme u restoranu Locanda Cipriani pred kojeg ćete proći na putu do katedrale. Nakon toga odlazimo brodićem do otoka Burano, čija je važnost narasla tek u 16. stoljeću, kada su žene počele vesti čipku. Burano je danas poznat po žarkim bojama svojih fasada, jer legenda kaže da su tako njegovi ribari lakše našli put kućama u gustoj magli koja većinu zimskih večeri obavija lagunu ili ako bi dublje zavirili u čašicu. Nakon degustacije originalnih burano keksa, prošeka ili aperol spritza-popularnog aperitiva brojnih Venecijanaca i otočana, nastavljamo vožnju brodićem do otoka Murano, gdje ćemo posjetiti tvornicu stakla i vidjeti demonstraciju. U gradu postoje brojne radionice za proizvodnju stakla. Oko 16,00 sati krećemo za Hrvatsku. Dolazak se očekuje do ponoći.