PodržimoNaše

Educirano osoblje iz ovlaštenog servisa napravit će za vas servis plinskih bojlera uz 53% popusta u Zagrebu!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite pravog instalatera i servisera vašeg bojlera! Uz 53% popusta osigurajte sebi samo najkvalitetnije!

Tvrtka Vitalna energija d.o.o. osnovana je 1997. g. u Zagrebu. Iako je primarna djelatnost tvrtke od samog početka bila izvođenje popravak i održavanje plinskih instalacija, te postavljanje, popravak i održavanje plinskih uređaja vrlo brzo proširili su djelatnost i na ugradnju i servis klima uređaja, elektro instalacije, ventilaciju, vodovodne instalacije.

Ponuda uključuje veliki godišnji servis plinskih bojlera.

Ponuda vrijedi za Zagreb, a za Samobor, Zaprešić, Veliku Goricu, Sesvete i Dugo selo ide nadoplata od 50 kn za putne toškove. Mogućnost korištenja kupona i za ostale dijelove Zagrebačke regije ukoliko kupite tri ili više kupona i uz nadoplatu putnih troškova.

Radeći na uvođenju novih tehnologija u stambene i poslovne objekte proteklih godina stekli su značajno iskustvo te Vam stoga mogu predložiti optimalna  rješenja kako kod uvođenja  novih strojarskih instalacija u Vaše objekte tako i kod održavanju postojećih instalacija i uređaja. 

Svi serviseri  uz standardnu izobrazbu su obučeni i u edukacijskim centrima tvrtki koje zastupaju što jamči krajnjim korisnicima sigurnost da su svi zahvati obavljeni po strogim propisima.