PodržimoNaše

No.1 flaster u svijetu!!! Uz Procreatio d.o.o. i Crno Jaje osigurajte sebi na vrijeme Salonpas - broj 1 na svijetu flaster za uklanjanje bolova za nevjerojatnih 99 kn! Kupon vrijedi do 24.10.'15.!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno pakiranje sadrži: 20 komada Salonpas, koji omogućava brzo i dugotrajno uklanjanje bolova bez štetnog utjecaja na želudac. Ukoliko uzmete 2 pakiranja dostava je besplatna!!!

Ponuda uključuje: Procreatio d.o.o Salonpas – Broj 1 na svijetu flaster za uklanjanje bolova za 99 kn! 


Jedno pakiranje sadrži: 20 komada Salonpas, koji omogućava brzo i dugotrajno uklanjanje bolova bez štetnog utjecaja na želudac. 


Djeluje kod artritisa, križobolje, reume, bolova u zglobovima te kod raznih vrsta sportskih ozljeda udaraca i uganuća, bolova u vratu i ramenima, sindroma karpalnog tunela.

Ukoliko uzmete 2 pakiranja dostava je besplatna!

Dostava unutar 7 radnih dana od slanja KOD-a i ID-a sa kupona, zajedno sa svim oso bnimpodacima za dostavu (ime i prezime, adresa..) na info@procreatio.eu.

           Proizvod možete i osobno preuzeti na adresi poslovnice u Osijeku, J.J. Strossmayera 322c.

   

Jedno pakiranje sadrži: 20 komada Salonpas, koji omogućava brzo i dugotrajno uklanjanje bolova bez štetnog utjecaja na želudac. 

Djeluje na način da se sastojci kroz kožu apsorbiraju direktno na bolno mjesto i djeluju odmah i ciljanu kako bi vas što prije riješili neugode. Salonpas flaster je odlična alternativa za ljude koji pate kroničnih bolova i žele izbjeći uzimanje oralnih analgetika te njihov štetan utjecaj na organizam. Posebno se preporučuju kod osteoartritisa i reumatske boli.Jeste li znali… - Transdermalni flasteri protiv bolova najbrže su rastuća metoda uklanjanja bolova u Sjedinjenim Američkim Državama. Nanose se direktno na bolno mjesto i tako ne prolaze kroz želudac i jetru te nemaju štetnih učinaka na organizam. - U njima je potrebna niža doza lijeka je oni djeluju ciljano samo na bolno mjesto te se ne morate brinuti oko predoziranja ili kontarindikacija kao kod oralnih analgetika - Salonpas je broj jedan analgetički flaster na svijetu, odobren od FDA ( Food ans Drugs Agency) te uklanja bolove do 12 sati - 

Djeluje kod artritisa, križobolje, reume, bolova u zglobovima te kod raznih vrsta sportskih ozljeda udaraca i uganuća, bolova u vratu i ramenima, sindroma karpalnog tunela 

Sastojci: Kamfor 1.2%, Mentol 5.2%, Metil salicilat 6.3%