PodržimoNaše

[ZAGREB] Želite li da Vaše dijete trenira neki sport a ne znate koji? Upišite ga u Sportsku akademiju! Mjesečna članarina za vrtićku ili osnovnoškolsku djecu, već od 89kn! Početak 15.09.'15.!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite između 2 opcije: mjesečna članarina u Sportskoj akademiji za vrtićku djecu ili za osnovnoškolsku djecu 1.-2.razreda, već od 89kn! Kupon vrijedi do čak 01.11.'15.!!!

Ponuda uključuje: Mjesečna članarina za Sportsku Akademiju - za vrtićku djecu (3.- 5.godina) ili osnovnoškolsku djecu od 1. do 2. razreda.


Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: Mjesečna članarina u Sportskoj Akademiji za vrtićku djecu.

Opcija 2: Mjesečna članarina u Sportskoj Akademiji za osnovnoškolsku djecu od 1. do 2. razreda.


Sportovi koji su u ponudi: 

Nogomet, odbojka, gimnastika, rukomet, košarka, atletika, stolni tenis...


Detalji ponude: 8 dolazaka, 2 puta tjedno u trajanju od 50 minuta.

Termini: utorkom i četvrtkom od 18 do 20 h.


Opis ponude

Nov i jedinstven koncept treniranja djece

Pod vodstvom stručnih trenera

Individualan pristup svakom djetetu

8 treninga (2 puta tjedno po 50 minuta)


Lokacija: Nikole Andrića 3, Centar za rehabilitaciju Sloboština, Novi Zagreb


Cilj Sportske Akademije je omogućiti djeci da na nov, zanimljiv i zabavan način pod vodstvom profesionalnih trenera iz najboljih sportskih klubova (do kraja ove kalendarske 2015. godine doći će gosti treneri iz GNK Dinama, taekwondo kluba Osvit, badminton kluba Max i atletskog kluba Mladost itd.) upoznaju osnove svih popularnih individualnih i ekipnih sportova!


Djeca će u Sportskoj Akademiji imati priliku biti individualno testirana za svaki sport pojedinačno, te će na osnovu rezultata i želje djeteta biti donesena procjena o daljnjem razvoju djeteta u nekom od sportova. Sportovi u programu su: nogomet, košarka, rukomet, odbojka, atletika, gimnastika, badminton, taekwondo, rolanje, stolni tenis itd.

Plan i program za dugoročno praćenje djetetovog razvoja je osmislio svjetski priznati stručnjak u području tjelesne pripreme sportaša, magistar kineziologije Pero Kuterovac, koji iza sebe ima fantastične uspjehe u pripremi vrhunskih sportaša među kojima su i brojni osvajači olimpijskih medalja.


Vrtićka djeca

Vrlo je bitno da djeca od najranije dobi počnu pravilno razvijati svoje motoričke sposobnosti. Stoga im Sportska Akademija nudi program tjelesnog razvoja posebno prilagođen najmlađima, poseban program vježbanja prilagođen senzibilnim fazama razvoja. Mališani se dijele u dvije dobne skupine, 3 i 4 godine i malo starije 5 i 6 godina, kako bi interakcija sa drugom djecom bila što adekvatnija te tako omogućila pravilan, ne samo tjelesni, već i mentalni razvoj djeteta.


Zabavne sportske igraonice se održavaju u prostorijama Sportske Akademije u popodnevnim satima (18 - 20 h) pod vodstvom trenerica koje imaju iskustvo rada sa djecom u vrtiću. Za razliku od osnovnoškolske djece, predškolska djeca u ovom programu nemaju predviđene treninge s trenerima iz drugih sportskih klubova već samo s trenerima Sportske Akademije.


Osnovnoškolska djeca

Sportska Akademija nudi potpuno nov i jedinstven koncept treniranja djece od 1. do 2. razreda osnovne škole, a sastoji se od dva dijela: opći psiho-motorički razvoj te praćenje napretka pod vodstvom profesora kineziologije Sportske Akademije te upoznavanje osnova raznih sportova pod vodstvom profesionalnih trenera najboljih hrvatskih klubova.


Dakle, djeca naizmjenično treniraju jedan tjedan s trenerima Sportske akademije, a jedan tjedan s trenerima iz drugih klubova onoga sporta koji je na rasporedu taj tjedan. Naravno, za vrijeme tih treninga treneri Sportske Akademije također će biti prisutni kako bi se djeca osjećala sigurnije i opuštenije.

Nakon kupnje kupona potrebno se najaviti u Akademiju na broj mobitela: 092 1933 933 ili e-mail: info@sportska-akademija.com, uz KOD i ID kupona