[BIH] Idealan odmor na Jahorini!!! Uživajte u Hotelu Lavina 4* u prirodnim ljepotama i wellness odmoru uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe za samo 579 kn! Kuponi se mogu spajati!

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotela Lavina je idealno mjesto za opuštajući i nezaboravan odmor! Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najljepših planina jugoistočne Europe! Kuponi se mogu spajat i iskoristivost je do čak 20.10.'15.!

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi, korištenje bazena i saune, wi-fi, parking i korištenje bicikala sve za 2 osobe. 

Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsuvremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahtijeve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način.

Od ostalih hotelskih sadržaja izdvajamo:
 
Restoran–bar sa prijatnom domaćinskom atmosferom i velikim izborom hrane i pića.

Wellness centar koji raspolaže sa finskom saunom, parnim kupatilom i đakuzi kadom. U ponudi wellness centra su i usluge masaže kao i tretmana tijela i lica za koje su zaduženi iskusni terapeuti.

Bazen smješten u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju.

Smještajni kapacitet hotela čine 23 moderno opremljena apartmana zajedno sa 22 luksuzne sobe. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocenosti kao i mini bar. Svi smještaji imaju centralno grejanje sa mogućnošću podešavanja temperature. 

Prije kupnje kupona crnojaje preporuča provjeru slobodnih termina na:reservations@lavina.ba, te obaveznu rezervaciju po primitku kupon auz KOD i ID.