PodržimoNaše

Imate apartman koji iznajmljujete ili stan za NAJAM? Trebate energetski certifikat! Super akcija Crnog Jaja i Abakus vještačenja - 1 apartman/stan za samo 450 kn, svaki dodatni apartman/stan 150 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[Iznajmljujete] Od 01.01.2016. a slijedom Zakona o gradnji trebate energetski certifikat! Iskoristite akciju - 1 apartman/stan za samo 450 kn, svaki dodatni u istoj zgradi samo 150 kn! Velika akcija Crnog Jaja i Abakus vještačenja!

Iznajmljujete apartman/stan ili više njih? Vi trebate energetski certifikat koji ćete platiti daleko najmanje na tržištu za cijelu RH (uz dodatnu nadoplatu za otoke)!

Svi certifikati će garantirano biti napravljeni do početka turističke Predsezone.

Ponuda uključuje: energetski pregled i izradu energetskog certifikata isključivo za nekretnine koje se daju u najam ( neovisno radi li se o kratkoročnom ili dugoročnom, uključujući i u turističke svrhe )! 

Cijena ukljucuje: odabir između 10 opcija ovisno o broju apartmana/stanova za najam u jednom objektu/zgradi:


Opcija 1: 1 apartman ili stan za najam - 450 kn.

Opcija 2: 2 apartmana ili stana za najam - 600 kn.

Opcija 3: 3 apartmana ili stana za najam - 750 kn.

Opcija 4: 4 apartmana ili stana za najam - 900 kn.

Opcija 5: 5 apartmana ili stana za najam - 1050 kn.

Opcija 6: 6 apartmana ili stana za najam - 1200 kn.

Opcija 7: 7 apartmana ili stana za najam - 1350 kn.

Opcija 8: 8 apartmana ili stana za najam - 1500 kn.

Opcija 9: 9 apartmana ili stana za najam - 1650 kn.

Opcija 10: 10 apartmana ili stana za najam - 1800 kn.

Ukoliko imate više stambenih jedinica kontaktirajte nas na 01/8000 811


Cijene vrijede za apartmane/stanove koji su u istoj zgradi do 400 m2 bruto površine, bez složenog sustava grijanja i/ili hlađenja ( Modul 1 )!


U cijenu je uključeno: 

Dolazak na objekt, 

Energetski pregled, 

Izrada energetskog certifikata u dva primjerka.


Obavezno energetsko certificiranje zgrada u Republici Hrvatskoj uvedeno je 15. člankom Zakona o prostornom uređenju i gradnji, NN 76/07, 38/09, 55/11, 90/11, a implementira se putem niza temeljnih propisa i pravilnika s obvezom primjene od 31.03.2010. godine za sve objekte definirane Pravilnikom o energetskom certificiranju zgrada, NN 36/2010.

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću, a od 01. siječnja 2016 godine i sve nekretnine koje se iznajmljuju će morati posjedovati energetski certifikat!

Ponuda se odnosi za područje cijele Hrvatske - bez otoka! Za otoke je potrebna dodatna nadoplata u dogovoru sa partnerom ( ovisno o dodatnim putnim troškovima )

Svrha energetskog certifikata je pružanje informacija vlasnicima i korisnicima objekata o energetskim svojstvima objekata, potrošnji energije te eventualnim prijedlozima za smanjenje istog ili poboljšanje ukupnih energetskih svojstava.

Kompletna usluga i rješenje na jednom mjestu!


Svaki izdani energetski certifikat od strane poduzeća Abakus vještačenja d.o.o. evidentira se u registru Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske.


NAKON KUPNJE kupona pošaljite sljedeće podatke: ime i prezime osobe koja je kupila certifikat, ime i prezime osobe na čije ime će glasiti certifikat, oib (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa prebivališta (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa nekretnine za koju se radi certifikat , kontakt broj telefona ili mobitela, KOD i ID KUPONA na e-mail: info@abakus-vjestacenja.hr i dobit ćete termin dolaska!