Poklonite sebi ili dragoj osobi opuštajući tretman u Zagrebu! Klasična ili sportska masaža cijelog tijela ili spa pedikura i masaža stopala uz 60% popusta!

116 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Potaknite cirkulaciju, zagrijte tijelo i smanjite stres uz jedan od tri relaksirajuća tretmana koje vam donosi stručno i ljubazno osoblje salona Pedi spA: klasična i/ili sportska masaža cijelog tijela u trajanju 60 minuta i/ili spa pedikura u trajanju od 45 min. i dodatno masaža stopala u trajanju od 30 minuta.

Prije nego što stisnete opciju KUPI, izaberite između jedne ili više ponuda za Vas ili na poklon:

Ponuda 1. - uključuje klasičnu ili opuštajuću masažu cijelog tijela u trajanju od 60 minuta.

Ponuda 2. - uključuje sportsku masažu u trajanju od 60 minuta.

Ponuda 3. - uključuje spa pedikuru u trajanju od 45 min. i dodatno masaža stopala u trajanju od 30 minuta.

Klasična ručna masaža - možemo ju podijeliti na smirujuću i podražajnu, ovisno o indikacijama. Kod pojačanog tonusa muskulature i bolnih stanja masaža treba biti smirujuća, dok kod atrofične i mlohave muskulature masaža treba biti podražavajuća kako bi se postigao suprotni učinak. Opće djelovanje dovodi do opuštenosti i ugode. Masaža otklanja umor puno brže nego pasivan odmor i ležanje. Teško je odrediti točnu granicu između općeg i lokalnog jer se jedno sa drugim isprepliće.

Sportska masaža preporučuje se sportašima i rekreativcima. Prilikom mišićnog rada stvara se mliječna kiselina (acidum lacticum) kao nusprodukt mišićnog rada. Kada mišići upotrebljavaju glukozu kao gorivo bez kisika da sagori kompletno, oni je samo djelomično razgrađuju do spoja poznatog kao mliječna kiselina. Nivo mliječne kiseline raste, uzrokuje goreču bol u mišićima te može dovesti do mišićne iscrpljenosti unutar nekoliko sekundi ukoliko se na vrijeme ne odstrani. Sportskom masažom, čvrstom i kontinuiranom mogu se umanjiti  tegobe, koje se vraćaju ukoliko se ne promijeni životni stil.

Spa pedikura je isključivo njega stopala. Tretman se sastoji od opuštajuće kupke, njege, peelinga, maske i opuštajuće masaže.