PodržimoNaše

Odmor u Istarskim Toplicama!!! Uživajte 3 dana uz 2 noćenja sa Punim pansionom za 2 osobe, LIGHT ALL INCLUSIVE, neograničeno korištenje bazena, sauna... za samo 999kn!

45 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte 3 dana i uz 2 noćenja u smještajnom objektu Mirna*** uz Puni pansion i uključeno bezalkoholno piće uz obroke! Dijete do 4,99 god. GRATIS! Kuponi se mogu spajati!!!

Istarske toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu Istre, 35 km od Poreča, 10 km od Buzeta. Iznad samog Lječilišta uzdiže se 85 metara visoka nadaleko poznata stijena gorostas, ispod koje se nalazi izvor ljekovite vode Sv. Stjepan.

Ponuda uključuje: Istarske Toplice - 3 dana/2 noćenja u smještajnom objektu Mirna*** za dvije osobe na bazi punog pansiona (LIGHT ALL INCLUSIVE), bezalkoholno piće uključeno uz obroke za samo 999 kn!!! 


U cijenu uključeno: 

neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena Wellness centra, 

30 minuta dnevno korištenje unutarnjeg termalnog bazena, 

neograničen ulaz u svijet sauna, 

jutarnja gimnastika pod stručnim vodstvom fizioterapeuta, 

wi-fi u prostorijama recepcije i bara. 

Na recepciji se naplaćuje: Obavezna nadoplata boravišna pristojba 4kn/dan/osobi, prijava 4 kn po osobi, osiguranja 2 kn/osobi/danu. 

Dodatna noć: 230,00 HRK / po osobi. 

Doplate za djecu: Jedno dijete do 4,99 god.u krevetu sa roditeljima boravi besplatno, jedno dijete od 5 do 13,99 god. na pomoćnom ležaju – nadoplata na recepciji: 180,00 HRK jednokratno, dječji krevetić iznosi 35,00 HRK/danu.

Moguća doplata za sobu Superior u smještajnom objektu Sveti Stjepan na recepciji 100,00 HRK / osoba / noć.

 

Rok iskoristivosti kupona je do 11.10.2015.

Crno Jaje preporuča prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s Partnerom. Nakon kupnje kupona potrebna je najava dolaska i rezervacija putem e-maila: info@istarske-toplice.hr, uz KOD kupona po primitku.

‘Mirna’  odgovara standardu 3 zvjezdice, sobe su opremljene centralnim grijanjem, rashladnim uređajima, telefonom i SAT TV-om, bežični Internet dostupan je u prostoru recepcije i aperitiv bara.

Ljekovite vode poznate su po visoko sumpornoj optimalno radioaktivnoj i toploj vodi punoj minerala (13 vrsta) za koju je znanstveno i u praksi dokazano da pospješuje liječenje kroničnih reumatskih bolesti, dermatoloških bolesti, bolesti gornjih dišnih puteva, ginekoloških bolesti i post operativnu rehabilitaciju.

Takva prirodna ljekovitost vode izdvaja Istarske toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih u na treće mjesto u Europi po kvaliteti vode i ljekovitosti. 

Izvor se koristio još u antičko doba. U njegovoj blizini pronađeni su natpisi u kamenu, stari rimski novac i nakit.

Prvi pisani dokumenti potječu iz 1650. godine, kada biskup Tomassini opisuje: 

“U motovunskim šumama izvire topla voda sa sumporom, čiji se potok ulijeva u rijeku Mirnu. Seljaci se peru u toj vodi i time liječe reumatizam i razne bolesti kože.”

Prva analiza vode napravljena je već 1858. godine, a rezultati ispitivanja jednaki su današnjima. U to su vrijeme Toplice bile poznate pod imenom «Terme Santo Stefano» te su u stručnim i znanstvenim krugovima preporučane kao jedna od boljih voda u Austro-Ugarskoj Monarhiji.