[ZAGREB] Zablistajte u potpunosti!!! Dijamantna mikrodermoabrazija + mezoterapija bez igle i maska za intenzivnu hidrataciju u kozmetičkom salonu Lanaderm za samo 189kn!!!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite sebi samo najbolje! Dijamantna mikrodermoabrazija i mezoterapija bez igle te maska za intenzivnu hidrataciju uz čak 78% popusta!!! Sačuvajte zdravlje i ljepotu svog lica!

Ponuda uključuje: Kozmetički salon Lanaderm- dijamantna mikrodermoabrazija + mezoterapija bez igle i maska za intenzivnu hidrataciju za samo 189 kn!!!


Intenzivna hidratacija i njega lica sadrži dijamantni mikropiling (mikrodermoabrazija) koji će skinuti površinski sloj stanica ,izjednačiti ten i maknuti sitne mrljice i flekove od sunca te omogućiti bolje prodiranje hranjive ampule.

Nakon pilinga slijedi mezoterapija koja dodatno hrani,regenerira i pomlađuje kožu. I za kraj uživancija u masaži lica sa hranjivom maskom. 


DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA - tretman koji je vrlo ugodan poboljšava cjelokupan izgled i kvalitetu kože, uklanja površinski rožnati sloj epidermisa i na taj način liječi razna stanja kože (hiperpigmentacije, ožiljke, proširene pore...) , potiče obnovu kolagena i elastina.