Istaknite svoju ženstvenost kroz profesionalne budoir fotografije ili se fotografirajte u paru te ovjekovječite sretne trenutke umjetničkim fotografijama! Uz 61% popusta na lokacijama u Zagrebu!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boudoir fotografije slave ženstvenost, te izvlače ljepotu svake žene na vidjelo. Umjetničke fotografije parova, ovjekovječiti će sretne i zaljubljene trenutke!

Opcija br 1 - budoir fotografije.

Prepustite se stručnom oku profesionalnih fotografa, opustite se i zablistajte punim sjajem. Budoir fotografije istaknuti će seksi božicu koja leži u Vama, a svakog muškarca oboriti ćete sa nogu...

Ponuda budoir fotografija uključuje 30 retuširanih fotografija formata 15x22 za jednu žensku osobu, a dodatne fotografije dobiti ćete na DVD-u. Trajanje fotografiranje je do 2h, a moguće su lokacije u Zagrebu prema dogovoru.

Mislite da ne možete izgledati poput Victoria's Secret modela? Razmislite opet. Ženska perspektiva i percepcija moraju se promijeniti. Svaka žena može biti lijepa, bez obzira na oblik i godine. - Ivana Benčić, najpoznatija hrvatska boudoir fotografkinja

Opcija br 2 - umjetničke fotografije za parove.

Umjetničke fotografije parova istaknuti će ono najbolje na Vama i Vašem partneru. Možda se tek spremate za vjenčanje te želite zavijek zapamtiti vrijeme zaruka ili je dan vjenčanja daleko iza vas te želite unijeti romantike u Vašu vezu... Koji god razlog bio, ovo snimanje zavijek ćete pamtiti!

Ponuda umjetničkih fotografija uključuje 30 retuširanih fotografija formata 15x22 za dvije osobe, a dodatne fotografije dobiti ćete na DVD-u. Trajanje fotografiranje je do 2h, a moguće su lokacije u Zagrebu prema dogovoru.

Obavezna telefonska najava na broj mobitela: 091 5165 589 uz napomenu za koje snimanje ste se odlučili.