PodržimoNaše

Super paket mršavljenja!!! Smršavite brzo i GARANTIRANO uz salon iz Zagreba Revitalis Plus i kavitaciju i termodeku - 2 najbolja tretmana za topljenje masnih naslaga za samo 139 kn!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oblikujte svoje tijelo, izgubite višak kilograma i suočite se sa celulitom sa super tretmanima koji će vam zagarantirano u tome pomoći: tretman kavitacije i tretman termo deke uz čak 69% popusta! Kupon vrijedi do 07.11.'15.!

Ponuda uključuje: Revitalis Plus - kavitacija i termodeka 2 najbolja tretmana za topljenje masnih naslaga za 139 kn!!! 


Cijena uključuje: 1 tretman kavitacije + 1 tretman termo deke u jednom dolasku.  

Adresa partnera: Zagreb (centar), Mihanovićeva 30A. 


Po primitku kupona, min.3 dana prije dolaska kontaktirati partnera i ugovoriti prvi termin, broj telefona: +385 98 930 7532, uz KOD i ID kupona.

Kupon vrijedi do 07.11.2015.

  KAVITACIJA - Niskofrekventni ultrazvučni valovi fokusirani na preciznoj dubini. Efekt kavitacije: Selektivno razbijanje potkožnih masnih stanica bez oštećenja okolnog tkiva.

Ultrazvučnom kavitacijom uspješno se otklanja i celulit kao i masno tkivo. Osoba koja je bila podvrgnuta tretmanima i pravilnom režimu prehrane gubi tendenciju nakupljanja masnog tkiva i celulita na tretiranom mjestu. 

Rezultat jednog tretmana uklanja 2-6 cm potkožnog masnog tkiva i ovisi o prethodno navedenom režimu prehrane kao i o ukupnom metaboličkom statusu.


KAVITACIJA--> Bezbolna i sigurna alternativa liposukciji. Oblikuje tijelo bez anestezije, ožiljaka i nelagode.

Kavitacija omogućava neinvazivno odstranjivanje tvrdokornih masnih naslaga kojima ni stroga dijeta ni povećana tjelesna aktivnost ne pomažu kao što su npr. trbuh, bokovi, bedra ("jahaće hlače"), stražnjica, unutrašnja strana koljena, nadlaktice ili trbuh kod muškaraca. Ovim tretmanom smanjujemo opseg tijela i oblikujemo ga. To je, zapravo, niskofrekventni ultrazvučni val, koji razbija masne stanice u podkožju, jer njihove membrane nisu otporne na nastale vibracije. Istovremeno, ostala tkiva (površina kože, žile, živci, mišići) ostaju netaknuta.

Mast iz razbijenih masnih stanica se u obliku triglicerida izlije u međustaničnu tekućinu gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Topivi glicerol ulazi u krvotok i koristi se za energiju, dok netopive masne kiseline odlaze u jetru gdje se razgrađuju kao i svaka druga jednostavna masna kiselina, uključujući i one iz hrane.


TERMO DEKA

Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata. Ovaj tretman pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.