PodržimoNaše

Jesenski odmor u Selcu!!! Uživajte 3 dana u Apartmanima Cindrić u Selcu udaljenima tek 40 m od mora uz 2 noćenja za 2 osobe do 18.10.2015. za 299 kn!!!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Cindrić smješteni su samo 50 metara od mora u Selca. Nude apartmane s SAT TV i besplatnim privatnim parkingom. Kupon se može iskoristiti isključivo do 18.10.2015.!

Ponuda uključuje: 3 dana /2 noćenja u Apartmanima Cindrić u Selcu za 2 osobe do 18.10.2015. za 299 kn!!!


Nadoplata za više osoba 7 eura za 2 noćenja/osobi, nadoplata za boravišne pristojbe na licu mjesta u iznosu od 7 kn/danu/osobi.

Obavezna telefonska potvrda rezervacije sa vlasnikom Goran Cindrić na mob: 091/523-79-76, uz KOD i ID kupona po primitku.

Apartmani Cindrić smješteni su samo 50 metara od mora u Selca. Nude apartmane s SAT TV i besplatnim privatnim parkingom. Grad Crikvenica udaljen je 2,5 km.

Svi apartmani sastoje se od kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka. Svaki ima kupaonicu sa sušilom za kosu. Neki dolaze s malim balkonom. 

Najbliža trgovina prehrambenim proizvodima udaljena je 50 metara, kao i bar i restoran koji poslužuje domaća jela. 

Gosti iz Selca mogu svakodnevno pohoditi organizirane izlete u obližnje Nacionale parkove Plitvička jezera, Risnjak i Paklenica ili izlete brodom na otok Krk.Selce

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih djelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. 


Selce je nositelj brojnih odličja za kvalitetu ponude i uređenost mjesta, čak je četiri puta proglašeno za najuređenije turističko mjesto na Kvarneru, a 2002. godine je osvojilo prvo mjesto u akciji Hrvatske turističke zajednice “Plavi cvijet” kao najuređenije turističko mjesto na Jadranu. 

Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe (folklor, koncerti, likovne izložbe, ribarske fešte na rivi, sportski ribolov s gostima, jedriličarske regate i dr.), ronilački centar sa školom ronjenja i razni sportovi na moru. Selce može ugostiti nekoliko tisuća turista u privatnom i hotelskom smještaju, odmaralištima i dva autokampa.