PodržimoNaše

SKYDIVE ADRIA EXPERIENCE u Medulinu!!! Iskusite 100% adrenalina iznad prekrasnog arhipelaga Istarske obale uz padobranski tandem skok, video snimku, fotke i diplomu uz 40% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jednogodišnja tandem članarina u PSK Slobodan pad, besplatni EXIT snimak trenutka skoka iz zrakoplova, diploma za uspješno izveden padobranski tandem skok i brojne druge pogodnosti....Kupon vrijedi do 15.11.-15.12.15.!

Ponuda uključuje: 

BASIC SKY DIVE EXPERIENCE u Medulinu: Jednogodišnju tandem članarinu u PSK Slobodan Pad sa mogućnošću izvođenja padobranskog tandem skoka u unaprijed definiranim terminima u okviru klupskih aktivnosti - oko 10 min leta avionom, tandem skok s visine do 2200m prilikom kojeg se iskusi do 10 sec slobodnog pada i do 6 min leta padobranom + besplatni EXIT snimak trenutka skoka iz zrakoplova na izlazu sa cca 6 digitalnih fotografija i video snimak u trajanju cca 10 sec + diplomu za uspješno izveden padobranski tandem skok.

Mala knjižica skokova 

USPA profficiency card 

Osiguranje 

 

Dodatne mogućnosti: 

Veća visina skoka i snimanje cijelog tijeka skoka uz nadoplatu: 

BASIC paket – 500 kn, 

XTREME paket – 800 kn,

THE RIGHT STUFF paket – 1100 kn. 

Nastavak školovanja do USPA i CCAA A padobranske dozvole 

Tandem članstvo u klubu 

SKYDIVE ADRIA


Pokazat će vam kako je to zaista zaboraviti na sve brige, probleme i aposlutno na sve što nas muči u životu...A i zar nije to ono što zaista želimo? 

Mali odmor od svih briga, problema, poslova i svih naših moranja i kompromisa? Dočekat će vas tim izvrsnih instruktora, profesionalnih padobranaca i bit ćete u potpuno sigurnim rukama! Sve što VI morate je uživati u najboljem iskustvu svog života! 


Padobranski Tandem Skok predstavlja NAJBRŽI, NAJSIGURNIJI i NAJPOVOLJNIJI način da doživite fenomenalan osjećaj SLOBODNOG PADA, PADOBRANSTVA i 100% ADRENALINA. 

Skačete sa do 2200 METARA VISINE, nakon čega Vas očekuje do 10 SEKUNDI SLOBODNOG PADA pri BRZINI 200 KM/H i do 6 min leta padobranom!

SKYDIVE ADRIA, jedino mjesto i događaj na Jadranskome moru i obali gdje možete izvesti PADOBRANSKI TANDEM SKOK sa do 3000 metara iznad fenomenalnog arhipelaga istarske obale Medulina i doskočištem na plažu hotela Medulin.


SKYDIVE ADRIA je organiziran od strane Padobranskog sportskog kluba SLOBODAN PAD te je svatko željan adrenalina i vrhunskog doživljaja SLOBODNOG PADA u mogućnosti doživjeti ovu fenomenalnu zračnu avanturu u obliku PADOBRANSKOG TANDEM SKOKA.

 

Naši padobranci iskusni su i profesionalni, uz to veliki entuzijasti i zaljubljeni u padobranstvo. Zajedno iza sebe imaju tisuće i tisuće skokova. Iza nas također stoji energičan tim mladih ljudi, stručnjaka u svom području i disciplinama, strastvenih i predanih tome da vaše padobransko iskustvo učine što boljim i kvalitetnijim. Kad ste s nama na nebu, možete se opustiti, jer ste u sigurnim rukama.


Raspolažemo svim potrebnim iskustvom, opremom i posebnim zrakoplovom Cessna 182 - opremljenim za padobranske aktivnosti. Klub je član Zagrebačkog Zrakoplovnog Saveza, Zagrebačkog Zrakoplovno Tehničkog Saveza Rudolf Perešin i Hrvatskog Zrakoplovnog Saveza te aktivno sudjeluje u programima istih.

U slučaju loših vremenskih uvjeta ili tehničkih poteškoća, termin skoka se prebacuje na drugi termin prema dogovoru.

Prije skoka potrebno je ispuniti i potpisati pristupnicu klubu i uvjete pod kojima se izvodi padobranski tandem skok (potrebno je biti u zadovoljavajućem zdravstvenom stanju, bez srčanih i sličnih problema)

Napomena: osobe teže od 80kg plaćaju doplatu u iznosu od 200kn, max. dozvoljena težina je 100kg, ako ste teži, kontaktirajte PSK Slobodan pad


NIKAKVO PRETHODNO ISKUSTVO nije potrebno, NE MORATE PROLAZITI liječnički pregled i NEMA POHAĐANJA dugotrajnog tečaja ili obuke. U SAMO 15 MINUTA PRIPREME ste spremni za svoju, vrlo vjerojatno, najveću avanturu u životu.


Što vam treba za padobranski tandem skok?

Generalno ništa,budite odjeveni u sportsku odjeću i svakako imajte na nogama zatvorenu obuću kao npr. tenisice, sve ostalo ćete dobiti kod od i od nas ... i da ... ponesite sa sobom dobre volje i pozitivne energije :)


Crno jaje preporuča provjeru slobodnih termina s partnerom na mail.: info@slobodanpad.hr, mob.091/4290-926 ili tel.074/757-770!

 

Video nekih skokova pogledajte ovdje!