PodržimoNaše

[ZAGREB] Super Akcija Beauty Centra Green iz Zagreba!!! 2x biomezoterapije, 2x red radiofrekvencije i 2x cryo terapija, za 1 osobu uz čak 87% popusta i za samo 220 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su njihovog poslovanja. To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje....Kupon vrijedi do 10.11.'15.!

Ponuda uključuje: 

2x biomezoterapije, 

2x red radiofrekvencije i 

2x cryo terapija.


Kupon se koristi u 2 dolaska.

 Beauty centar Green nalazi se u centru Zagreba, Jurišićevoj 19 u Rotonda centru na 1.katu, nasuprot Zagrebačke banke u haustoru.

Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su njihovog poslovanja. To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje....


Mezoterapija je najuspješnija nekirurška metoda estetske medicine u svijetu. Mezoterapija može pomladiti kožu lica i vrata za svježiji, mladenački izgled. Postupak se temelji na elektroporaciji i elektroosmozi tehnologijom koja koristi električnu energiju kako bi ubacila sastojke i hranjive tvari (hijaluronska kiselina, vitamini i minerali) duboko u stanice kože bez uboda igle. U isto vrijeme električni impulsi vrše elektrostimulaciju mišića lica i podižu cijeli tonus, (dva tretmana u jednom).

Tretman je potpuno bezbolan i daje najbrži lifting učinak koji pomlađuje kožu lica i briše bore na čelu, usnama, očima, obrazima, vratu i bradi. Potiče i proizvodnju prirodnog kolagena koji koži vraća svježinu i elastičnost.


Aparat se primjenjuje za sve tipove kože.  Nakon tretmana mezoterapije slijede tretmani red radiofrekvencije i cryo terapije koje potiču na Vašem licu sintezu elastina i kolagena za efekt zatezanja kože lica!

Crno jaje preporuča obaveznu rezervaciju termina telefonom 01/481-0473 ili 099/639-9405 uz KOD i ID po aktivaciji kupona.