Luksuzni odmor na Bledu!!! 3 dana odmora iz snova uz 2 noćenja sa bogatim buffet doručkom u suite-u sa pogledom na čarobno Alpsko jezero u Grand Hotelu Toplice***** za 2 osobe i 30% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuz koji si možete priuštiti! Odmor uz pogled na čudesne Alpe, neograničeno kupanje i sauna u wellness centru, termalnim bazenima, noćno kupanje...Dijete do 6 god. GRATIS! Ponuda 24.10.-13.11.'15. i vrijedi za sve dane u tjednu!


Ponuda uključuje za 2 osobe: 2 noćenja s bogatim buffet doručkom, u suite-u sa ležajem čiju tvrdoću možete prilagoditi svojim željama i sa pogledom na idilično Alpsko jezero Bled u Grand Hotelu Toplice *****, korištenje ogrtača za kupanje i papuča, neograničeno kupanje i saune u wellness centru Luise u sklopu hotela, neograničeno kupanje u termalnim bazenima u Wellness centru Živa u hotelu Golf; noćno kupanje u Wellness centru Živa (petkom i subotom do 23 h); popust na dodatne ulaze u svijet sauna u Wellness centru Živa.

Dijete do 6 godina GRATIS!

Kupon se može iskoristiti od 24.10.15. do 13.11.15. i vrijedi za sve dane u tjednu.

Za korištenje navedenog kupona, kupac se mora javiti Odjelu rezervacija te rezervirati svoj termin na broj: +386 4 579 16 00 ili e-mail: info@hotelibled.com, uz KOD i ID kupona po primitku.


Raskošna elegancija usred Alpa

Grand Hotel Toplice***** najpoznatiji je bledski hotel s najljepšim pogledima na Bledsko jezero.

Obnovljeni hotel s bogatom poviješću gostima pruža užitak u tradicionalnom stilu i raskošnoj udobnosti. U njemu su boravili mnogi eminentni gosti, a danas ga posjećuju oni koji žele najelegantniji boravak na Bledskom jezeru, golferi i konferencijski gosti. Hotel je i poznato mjesto za vjenčanja i veće proslave. Ima privatnu plažu i spremište čamaca, a gostima su na raspolaganju termalni bazen i birane wellness usluge.

Grand Hotel Toplice dio je lanca hotela Small Luxury Hotels.

Ljekovita snaga Bleda

Bledu i njegovoj bajkovitoj prirodi od davnine su pripisivali čudesnu ljekovitu snagu. Bledske prirodne ljepote treba iskoristiti za šetnju u prirodi, a nakon toga skočiti u blagotvornu termalnu vodu u Wellnessu Živa ili Studiju Luisa. Odmah će biti jasno zašto je Arnold Rikli u 19. stoljeću upravo na Bledu osnovao svoje poznato lječilište.

Bledska termalna voda

U Sava Hotelima Bled moguće je kupanje i kupelji u ljekovitoj termomineralnoj vodi. Termomineralna voda u bazenskom dijelu Wellnessa Živa opušta tijelo i olakšava bolove u zglobovima, a minerali u vodi umirujuće djeluju na kožu. U termalnom kupalištu Studija Luisa nalazi se topli izvor ljekovite vode u kojem kupanje pozitivno utječe ponajprije na srce, krvne žile i živce, a pijenje vode blagotvorno je za želudac i druge unutrašnje organe.

Holističko opuštanje tijela i duha

Iscjelitelj Arnold Rikli, koji je u 19. stoljeću na Bledu osnovao lječilišni centar, zapisao je: "Svaka naša misao, udah, otkucaj srca, svaki osjećaj, uvjerenje i pokret šalju tijelom energetske signale koji utječu na cijelo naše biće." Tu misao slijedi Wellness Živa, jer se brine za holističko zdravlje – širok izbor masaža, kupelji, sauna i različitih njega tijela i lica vas opusti i poljepša, a pogled iz bazena na bledsku panoramu ispuni pozitivnom energijom. 

Wellness Živa već se više godina zaredom svrstava među najbolje wellness centre u Sloveniji.