PodržimoNaše

[DALMACIJA] Slobodan pad iznad Sinja!!! Iskusite 100% adrenalina uz PSK Slobodan Pad, pad sa padobranskim tandem skokom iznad prekrasnog Sinja uz 45% popusta!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jednogodišnja tandem članarina u PSK Slobodan pad, tandem skok sa visine do 2200m, GROUND SHOTS paket, diploma za uspješno izveden padobranski tandem skok i brojne druge pogodnosti...Kupon vrijedi isključivo 27.-29.11.'15.!

Ponuda uključuje:  Jednogodišnju tandem članarinu u PSK Slobodan u iznosu 899 kn; Pad sa mogućnošću izvođenja padobranskog tandem skoka u unaprijed definiranim terminima u okviru klupskih aktivnosti - oko 10 min leta avionom, tandem skok s visine do 2200m prilikom kojeg se iskusi do 10 sec slobodnog pada i do 6 min leta padobranom + GROUND SHOTS (paket se sastoji od 30 fotografija i to oblačenja opreme, pripreme, poziranje ispred aviona, slijetanje, predaja diplome),  diplomu za uspješno izveden padobranski tandem skok. 

Mala knjižica skokova 

USPA profficiency card 

Osiguranje 

Dodatne mogućnosti: Veća visina skoka i snimanje EXIT skoka uz nadoplatu – XTREME paket – 300 kn, THE RIGHT STUFF paket – 700 kn. 

Nastavak školovanja do USPA i CCAA A padobranske dozvole 

Tandem članstvo u klubu 


Napomene: korištenje opreme uključeno u cijenu 


Mjesto izvodjenja skoka: Sinj (u slučaju tehničkih ili meteo problema na najbližem sljedećem aerodromu). 


Dodatne nadoplate: 150 kn za gorivo, plaća se na licu mjesta.

Želite se osjećati većima od samoga života? Padobranski sportski klub  Slobodan Pad povest će Vas na avanturu života, pokazat će vam što zaista znači osjećaj slobode dok jurite 200km/h, što zaista znači potpuno promijeniti pogled na život!

Kupon / skok se može iskoristiti isključivo u periodu od 27.11.2015.-29.11.2015. u unaprijed definiranim terminima koje ćete moći samostalno rezervirati, nakon što dobijete link za rezervaciju na e-mail.

   

Pokazat će vam kako je to zaista zaboraviti na sve brige, probleme i aposlutno na sve što nas muči u životu...A i zar nije to ono što zaista želimo? 

Mali odmor od svih briga, problema, poslova i svih naših moranja i kompromisa? Dočekat će vas tim izvrsnih instruktora, profesionalnih padobranaca i bit ćete u potpuno sigurnim rukama! Sve što VI morate je uživati u najboljem iskustvu svog života! 

Padobranski Tandem Skok predstavlja NAJBRŽI, NAJSIGURNIJI i NAJPOVOLJNIJI način da doživite fenomenalan osjećaj SLOBODNOG PADA, PADOBRANSTVA i 100% ADRENALINA. 

Skačete sa do 2200 METARA VISINE, nakon čega Vas očekuje do 10 SEKUNDI SLOBODNOG PADA pri BRZINI 200 KM/H i do 6 min leta padobranom!

Link za rezervaciju termina bit će poslan na vašu e-mail adresu najkasnije 10 dana nakon završteka ponude.

U slučaju loših vremenskih uvjeta ili tehničkih poteškoća, termin skoka se prebacuje na drugi termin prema dogovoru.

Prije skoka potrebno je ispuniti i potpisati pristupnicu klubu i uvjete pod kojima se izvodi padobranski tandem skok (potrebno je biti u zadovoljavajućem zdravstvenom stanju, bez srčanih i sličnih problema)

Napomena: osobe teže od 80kg plaćaju doplatu u iznosu od 200kn, max. dozvoljena težina je 100kg, ako ste teži, kontaktirajte PSK Slobodan pad


NIKAKVO PRETHODNO ISKUSTVO nije potrebno, NE MORATE PROLAZITI liječnički pregled i NEMA POHAĐANJA dugotrajnog tečaja ili obuke. U SAMO 15 MINUTA PRIPREME ste spremni za svoju, vrlo vjerojatno, najveću avanturu u životu.Što vam treba za padobranski tandem skok?

Generalno ništa,budite odjeveni u sportsku odjeću i svakako imajte na nogama zatvorenu obuću kao npr. tenisice, sve ostalo ćete dobiti kod od i od nas ... i da ... ponesite sa sobom dobre volje i pozitivne energije :)


Crno jaje preporuča provjeru slobodnih termina s partnerom na mail.: info@slobodanpad.hr, mob.091/4290-926 ili tel.074/757-770!

Video nekih skokova pogledajte ovdje!