Svi koji kupe ovu radionicu imaju popust 50% na ostatak škole (9 radionica) ili pojedinu radionicu po izboru!!! Radionica je u trajanju od 2,5 sata a počinje 15.10.2015. u 18h! Dođite u što većem broju!!!
Ponuda uključuje: Škola vege kuhinje u Centru za kulturu prehrane! Radionica samo 175 kn !!!!
Radionica 1. 15.10.2015.: Osnove 1 - Kako zamijeniti mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju.
Pripremamo: Zobeno mlijeko, Bademovo mlijeko, Palačinke, Pohanje bez jaja, Popečci od blitve.
Trajanje radionice: 2,5 h.
Termin radionice: 18:00-20:30 h, 15.10.2015.
Lokacija: Nazorova 18, Zagreb
Potrebna najava i rezervacija termina nakon kupovine kupona, a najkasnije do 10.10.'15. na br.tel: 091/481 4466 ili na e-mail: info@kulturaprehrane.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.
Svi koji kupe ovu radionicu imaju popust 50% na ostatak škole (9 radionica) ili pojedinu radionicu po izboru ;)
Škola vege kuhinje 1/10: Kako zamijeniti mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju 15.10.2015.
Osnove vege kuhinje 1 - Kako zamijeniti mliječne proizvode i jaja? Teorija i praksa
Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata.
Na prvoj radionici učimo teorijski i praktično kako zamijeniti mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju. Nikolina nas vodi kroz pripremu racepata koje inače ne možemo zamisliti bez mliječnih proizvoda i jaja. Učimo sve što trebamo znati kada ove grupe namirnica izostavljamo iz prehrane - kako ih nadomjestiti nutritivno, kako ih nadomjestiti u jelima i receptima, koji su alternativni proizvodi ...
Učimo praviti vlastito mlijeko od žitarica i orašastih plodova koje će zasigurno biti ukusnije, kvalitetnije, prirodnije i jeftinije od onog kupovnog. Učimo kako napaviti tijesto za palačinke bez jaja te kako istu logiku zamjene jaja primjeniti za druge recepte s jajima. Učimo pohati različito povrće bez jaja i konačno, radimo zdrave i fine popečke! Dok kuhami i družimo se, iskusna voditeljica Nikolina odgovara na sva Vaša pitanja.
Na radionici učimo:
kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla,
kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla,
učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje,
zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju,
praktične savjete i trikove vege kuhanja.
Pripremamo:
Zobeno mlijeko
Bademovo mlijeko
Palačinke
Pohanje bez jaja
Popečci od blitve
Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)