Centru za kulturu prehrane poziva Vas na Školu vege kuhinje! Dođite na zanimljivu radionicu na temu: ''Kako zamijeniti mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju'' za samo 175 kn!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi koji kupe ovu radionicu imaju popust 50% na ostatak škole (9 radionica) ili pojedinu radionicu po izboru!!! Radionica je u trajanju od 2,5 sata a počinje 15.10.2015. u 18h! Dođite u što većem broju!!!

Ponuda uključuje: Škola vege kuhinje u Centru za kulturu prehrane! Radionica samo 175 kn !!!! 

Radionica 1. 15.10.2015.: Osnove 1 - Kako zamijeniti mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju. 


Pripremamo: Zobeno mlijeko, Bademovo mlijeko, Palačinke, Pohanje bez jaja, Popečci od blitve. 


Trajanje radionice: 2,5 h. 


Termin radionice: 18:00-20:30 h, 15.10.2015. 


Lokacija: Nazorova 18, Zagreb 

Potrebna najava i rezervacija termina nakon kupovine kupona, a najkasnije do 10.10.'15. na br.tel: 091/481 4466 ili na e-mail: info@kulturaprehrane.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Svi koji kupe ovu radionicu imaju popust 50% na ostatak škole (9 radionica) ili pojedinu radionicu po izboru ;)

Škola vege kuhinje 1/10: Kako zamijeniti mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju 15.10.2015.

Osnove vege kuhinje 1 - Kako zamijeniti mliječne proizvode i jaja? Teorija i praksa


Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata.


Na prvoj radionici učimo teorijski i praktično kako zamijeniti mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju. Nikolina nas vodi kroz pripremu racepata koje inače ne možemo zamisliti bez mliječnih proizvoda i jaja. Učimo sve što trebamo znati kada ove grupe namirnica izostavljamo iz prehrane - kako ih nadomjestiti nutritivno, kako ih nadomjestiti u jelima i receptima, koji su alternativni proizvodi ...


Učimo praviti vlastito mlijeko od žitarica i orašastih plodova koje će zasigurno biti ukusnije, kvalitetnije, prirodnije i jeftinije od onog kupovnog. Učimo kako napaviti tijesto za palačinke bez jaja te kako istu logiku zamjene jaja primjeniti za druge recepte s jajima. Učimo pohati različito povrće bez jaja i konačno, radimo zdrave i fine popečke! Dok kuhami i družimo se, iskusna voditeljica Nikolina odgovara na sva Vaša pitanja.


Na radionici učimo:


kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla,

kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla,

učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje,

zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju,

praktične savjete i trikove vege kuhanja.


Pripremamo:


Zobeno mlijeko

Bademovo mlijeko

Palačinke

Pohanje bez jaja

Popečci od blitve

 

Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)