PodržimoNaše

Čarolija Adventa u Grazu!!! ADVENT U GRAZU sa posjetom carstvu čokolade – tvornici Zotter 05.12. i 19.12.2015. za 145kn/osobi! Polazak autobusom iz ZAGREBA! Doživite duh Božića...

114 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite ljepotu Božića, zvonke zvukove dječjih osmijeha u zraku, miris cimeta i klinčića u zraku, pjesmu, ples, veselje...sve je to dio čarolije Adventa u Grazu! Odaberite između 2 opcije polaska: 05.12. i 19.12.'15.!

Ponuda uključuje: ADVENT U GRAZU - jednodnevni izlet za 145kn; ADVENT U GRAZU sa posjetom carstvu čokolade – tvornici Zotter; Datum izleta: 05.12. i 19.12.2015.


Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: ADVENT U GRAZU 05.12.2015.

Opcija 2: ADVENT U GRAZU 19.12.2015.


Cijena uključuje: 

Vožnja autobusom prema programu, 

Sve razglede prema programu, 

Licenciranog turističkog pratitelja,

troškove organizacije i 

realizaciju putovanja. 


Cijena aranžmana ne uključuje: 

ulaznicu za tvornicu čokolade Zotter (odrasli: 115 kn, djeca 6 – 10 godina: 65 kn omladina 11 – 17 g.: 90 kn), 

dodatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu, 

objekti koji se fakultativno posjećuju. ADVENT U GRAZU

sa posjetom carstvu čokolade – tvornici Zotter

Datum izleta: 05.12. i 19.12.2015.


Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 06.00 sati sa autobusnog kolodvora (peroni 502 – 506) Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Graza. Po dolasku šetnja s pratiteljem putovanja po centru Graza: GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEČNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ”MURINSEL”na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu. Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG – TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORTGASSEOM – najromantičnijom ulicom u gradu.

Dio vremena slobodno za šetnju, ručak i odmor. U popodnevnim satima polazak prema mjestu Riegersburg do carstva čokolade – tvornica Zotter.

Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a na sljedećoj postaji možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa… Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Nakon posjeta tvornici čokolade povratak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u kasnim večernjim satima.


Jedan kupon vrijedi za 1 putovanje isključivo za datume: 05.12. i 19.12.2015.

NAKON KUPNJE KUPONA, javiti se pružatelju usluga na e-mail: info@toptours.com.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.