Napravite najbolji selfie!!! Neka Vaši posebni trenuci i emocije budu zauvijek zabilježene uz sklopivi Selfie štap za nevjerojatnih 59kn!!! Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku i besplatna je!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Selfie štap kompatibilan je sa svim uređajima, ima mekanu ergo dršku, i sklapa se na vrlo male dimenzije tako da stane u svaki džep ili torbicu. Crno Jaje i Foto Lisica žele da neke trenutke pamtite vječno! Kupon se može iskoristiti do 31.12.'15.!

Ponuda uključuje: Foto Lisica, Zagreb - 1 sklopivi selfie štap.


Kompatibilan sa svim uređajima (sa kamerom), ima mekanu ergo dršku, i sklapa se na vrlo male dimenzije tako da stane u svaki džep ili torbicu.


Proizvod nije moguće osobno preuzet nego isključivo narudžba mailom i dostava!

Nakon kupnje kupona obavezno je kupon prosljediti sa podacima za dostavu (ime i prezime, adresa i br.tel.), te KOD-om i ID-em sa kupona na mail: webshop.dostava@gmail.com.

Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku i besplatna je!


KARAKTERISTIKE:


kvalitetan selfie štap s mekanom ergo drškom

sklapa se na vrlo male dimenzije

kompatibilan i s iPhone uređajima


Selfie stick je proglašen jednom od najboljih inovacija proteklih godina, a ovaj kojeg vam danas nudi Web Shop Lisica ima sve kvalitete savršenog selfie držača!


Možemo slobodno reći da je ovo je selfie štap nas štapovima! Radi se o kvalitetnom selfie štapu s mekanom ergo drškom, sklapa se na vrlo male dimenzije tako da je praktičniji od ostalih selfie štapova, može stati u džep, torbicu... Kompatibilan je i s iPhone uređajima, što također velik broj ostalih selfie štapova nije.


Nabavite štap za savršen selfie!