PodržimoNaše

Nikad nije kasno za učenje i usavršavanje!!! Upišite online tečaj engleskog jezika uz BLC4 u trajanju 12, 24 ili 36 mjeseci, već od 149 kn! Kupon vrijedi do 12.12.2015.!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz online tečaj engleskog jezika, učite koliko želite i kada želite! Započnite iz početka ili usavršite svoje znanje uz stupanj tečaja po vašem izboru! Tu je i test da Vam pomogne da saznate odakle trebate krenuti!

Budite sami gospodar svoga vremena uz online tečaj engleskog jezika koji Vam omogućuje da učite kada i gdje želite. Također sami određujete stupanj od kojega trebate krenuti. Prilikom ulaska u sustav možete testirati svoje trenutno znanje kako bi odredili na kojem nivou početi tečaj.

Ponuda uključuje 3 opcije učenja:

Opcija 1 - Tečaj engleskog jezika u trajanju 12 mjeseci uz BLC4U  kupona (2 stupnja)

Opcija 2 - Tečaj engleskog jezika u trajanju 24 mjeseca uz  BLC4U (4 stupnja). 

Opcija 3 - Tečaj engleskog jezika u trajanju 36 mjeseci uz  BLC4U (6 stupnjeva).

Prilikom registracije potrebno je napraviti online test kako bi se provjerilo na kojoj razini je vaše znanje engleskog jezika 

Nakon što se registrirate, ispunit ćete formular i dobiti automatski pristup tečaju. Za sve informacije o rezultatima vježbi i napretka tijekom učenja na raspolaganju vam je, tzv. Progress test, na temelju kojeg se dobiva BLC4u certifikat. 

Jedan stupanj učenja sastoji se od 5 - 6 lekcija s ukupno 100-120 sati učenja/nastave, izvještaje o rezultatima i napretku dobivate kroz Progress test. 

Na temelju Progress testa dobivate BLC4u certifikat Nakon kupnje kupona, potrebno je upisati kod kupona OVDJE!