[ZAGREB] Senzacionalna ponuda!!! Studio ljepote SKIN CARE donosi Vam 9 vrhunskih tretmana mršavljenja za samo 349 kn! Kupon vrijedi do 12.12.'15.!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda Studia ljepote SKIN CARE uključuje: 3 kavitacije, 3 limfne drenaže + 3 radiofrekvencije tijela uz čak 75% popusta! Svaki tretman traje cca 60- 90 min, ovisno o broju tretmana koji se rade!

Ponuda uključuje: Studio ljepote SKIN CARE - 9 vrhunskih tretmana mršavljenja za samo 349  Kn!

Svaki tretman traje cca 60- 90 min, ovisno o broju tretmana koji se rade.

Kupon vrijedi za 3-5 dolazaka.

  
Cijena uključuje: 

3 kavitacije, 

3 limfne drenaže + 

3 radiofrekvencije tijela. 


U salonu isključivo radi medicinsko osoblje!

Radno vrijeme: PON-PET-09-20h, Subotom-09-14,00h

Po primitku kupona narudžbe 2 dana ranije na tel. 0991961179, ili 0913356632, uz KOD i ID kupona po primitku.

KAVITACIJA - Niskofrekventni ultrazvučni valovi fokusirani na preciznoj dubini. Efekt kavitacije: Selektivno razbijanje potkožnih masnih stanica bez oštećenja okolnog tkiva.

Ultrazvučnom kavitacijom uspješno se otklanja i celulit kao i masno tkivo. Osoba koja je bila podvrgnuta tretmanima i pravilnom režimu prehrane gubi tendenciju nakupljanja masnog tkiva i celulita na tretiranom mjestu. 

Rezultat jednog tretmana uklanja 2-6 cm potkožnog masnog tkiva i ovisi o prethodno navedenom režimu prehrane kao i o ukupnom metaboličkom statusu.


KAVITACIJA--> Bezbolna i sigurna alternativa liposukciji. Oblikuje tijelo bez anestezije, ožiljaka i nelagode.

Kavitacija omogućava neinvazivno odstranjivanje tvrdokornih masnih naslaga kojima ni stroga dijeta ni povećana tjelesna aktivnost ne pomažu kao što su npr. trbuh, bokovi, bedra ("jahaće hlače"), stražnjica, unutrašnja strana koljena, nadlaktice ili trbuh kod muškaraca. Ovim tretmanom smanjujemo opseg tijela i oblikujemo ga. To je, zapravo, niskofrekventni ultrazvučni val, koji razbija masne stanice u podkožju, jer njihove membrane nisu otporne na nastale vibracije. Istovremeno, ostala tkiva (površina kože, žile, živci, mišići) ostaju netaknuta.

Mast iz razbijenih masnih stanica se u obliku triglicerida izlije u međustaničnu tekućinu gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Topivi glicerol ulazi u krvotok i koristi se za energiju, dok netopive masne kiseline odlaze u jetru gdje se razgrađuju kao i svaka druga jednostavna masna kiselina, uključujući i one iz hrane.


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.


Radiofrekvencija

Radiofrekvencija je tretman radiofrekventnom strujom koja izvanredno djeluje na kožu, tako da vrši dubinsko zagrijavanje tkiva, dok se površina kože ne zagrijava do tog stupnja kao unutrašnjost.


RF energija je pohranjena duboko u dermisu i stvara jedinstvenu zonu  grijanja  kolagena  potiče kontrakcije, obnovu i pomlađivanje. Dermis koji je najdublji sloj kože, RF zagrijava ravnomjerno štiteći one više površine - epiderme.