[SV.KRIŽ ZAČRETJE] Proslavite Martinje u ''Staroj Školi''! Bogata Martinjska večera u 4 slijeda za 2 osobe uz vino i tamburaše, te bogati program 'Biskupsko krštenje' 07.11.2015 za samo 195 kn!!!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte uz martinjska tradicionalna jela poput: domaći sir s vrhnjem i bučinim uljem, kisela juha od šumskih gljiva, buncek, zljevka, knedle, vino..sve za 2 osobe i 51% popusta! Kupon vrijedi isključivo za termin 07.11.'15.!

Ponuda uključuje: Stara Škola - bogata Martinjska večera u 4 slijeda za 2 osobe uz vino i tamburaše, te bogati program biskupsko krštenje 07.11.2015 za samo 195 kn!!! 

Cijena uključuje: Hladno predjelo, Kuhana šunka, domaći sir s vrhnjem i bučinim uljem, Kisela juha od šumskih gljiva, Buncek, devenice i pečenice s kiselim zeljem i restanim krumpirom, Zljevka / knedle sa šljivama i prezlima, 0,5l bijelog otvorenog vina, 0,5l mineralne vode, 

Martinjska večera  - 07.11.2015.:

program počinje u 20h, 

večera u 20:30h, tijekom večere zabavljat će Vas vrhunski tamburaši, Ceremonija krštenja mošta uz biskupa.


 Svi smo nekad bili školarci i nekadašnjih se dana lijepo prisjetiti, stoga dođite u Staru školu u Sveti Križ Začretje i uplovite u mladost uz istinske mirise i okuse djetinjstva! 

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na (049) 228 091, uz KOD i ID kupona.

O nama

Osjetite čaroliju Hrvatskog zagorja u pitomom okruženju zagorskih brega. U samom srcu Hrvatskog zagorja, daleko od gradske vreve, pronaći ćete oazu domaće kuhinje i mirno utočište od svakodnevne kolotečine u Staroj školi.

Spoj kulture, tradicije i vrhunske gastronomije, vrhunska domaća kuhinja od odabranih ekoloških namirnica u kombinaciji s vrhunskim vinom iz naše vinoteke, zadovoljiti će i najistančaniji ukus. Uz sve to imamo nogometno i dječje igralište te wellness oaze sa jacuzziem i saunama.

Stara škola je mjesto gdje san postaje stvarnost; stoga, ako ste željni pobjeći od svakodnevnih obaveza obratite nam se s povjerenjem.


PRIČA STARE ŠKOLE OBITELJI BRADIĆ:

1947. izgrađena kao zadružni dom, nakon toga preuređena u školu

1965. obitelj Bradić se doseljava u Mirkovec

1969. današnji vlasnik, Goran Bradić, kreće u 1. razred u Mirkovečkoj školi

emocije i silna energija stotina i stotina malih đaka zarobljena u staroj školi koja se raspadala nagnali su Gorana Bradića da početkom 21. stoljeća, rekonstruira školu i sačuva ju od propasti

danas je to Stara škola u staroj školi


VIZIJA

Vizija smještajno- ugostiteljskog objekta »Stara škola« je postati jedno od najposjećenijih i najkvalitetnijih pansiona i restorana u kontinentalnom dijelu Hrvatske i kroz ponudu proizvoda i usluga promovirati osobitosti lokalne zajednice, običaje i gastronomsku ponudu toga kraja.


MISIJA

pružiti posjetiteljima domaću atmosferu i široku ugostiteljsku ponudu temeljenu na kvaliteti i originalnosti

ponudom popratnih sadržaja svakom posjetitelju pružiti "doživljaj više"

izgraditi brand prepoznatljiv u zemlji i inozemstvu

popuniti smještajne i ugostiteljske kapacitete KZŽ

biti dio razvoja turizma i njegove ponude , KZŽ a time i RH


Smještaj

Za potpuni odmor i bijeg od monotonije svakodnevnice i sivila asfalta, Stara škola nudi vam i raskošne sobe.

 

Restoran

Izletište koje je nekoć zaista i bilo škola, danas u svojim učionicama krije restoran intimnog ugođaja i domaće zagorske atmosfere.

Ukupan kapacitet restorana je 140 mjesta raspoređen na vanjski i unutarnji dio.

Unutarnji dio restorana se proteže kroz tri učionice i može ugostiti 70 gostiju, a jednak broj gostiju može se smjestiti i na prostranoj i natkrivenoj terasi.

 

Hrana

Gastronomska ponuda Stare škole sadrži jela pripremljena od vrhunskih, lokalno uzgojenih i dnevno svježih, ekoloških namirnica te plodova zagorskih šuma, polja i livada.

Izvanredna suradnja sa seoskim domaćinstvima i OPG-ima, vlastiti vrt te vlastita proizvodnja priloga i slastica rezultirali su bogatim, jedinstvenim i raznovrsnim jelovnikom.