Osjećajte se dobro u vlastitom tijelu! Uz 72% popusta očekuje Vas SALON DETENTE iz Zagreba sa čak 5 LPG tretmana u trajanju svaki po 35 minuta!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li promjenu? Želite li se osjećati se zdravo i puni energije? Obratite se s povjerenjem salonu Detente iz Zagreba uz 72% popusta! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2015.!

Ponuda uključuje: SALON DETENTE, Zagreb - 5 LPG tretmana u trajanju svaki 35 min. 


Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na telefon: (01) 3016-137 ili mob.: 099 2219499 uz KOD i ID kupona po primitku.


LPG tretmana


Aparat koji je celulit pobjedio trodimenzionalnom masažom, tretiranjem lokalizirane masnoće (npr.jahače hlače) intenzivnom lipolizom, oblikovanjem tijela, limfnom drenažom te liftingom tretiranog područja tijela. 

Ovim, jedinim medicinski priznatim, aparatom koji djeluje na principu vakuma i ugodnih rotirajućih valjčića koji pospješuju cirkulaciju 6-8 puta  i dovode regenerirajuće tvari u dermis i potiču vezivne septe da povezuju dermis sa fasciom misića, postiže se zdravo tkivo bez celulita i krajni  rezultat vitkog tijela bez „narančine kore“ s njegovanom i gipkom kožom.