[ZAGREB] ''Martinje na filmski način''! The Movie pub u Zagrebu poziva Vas na 3 najbolja tamburaška tuluma u gradu za Halloween ili Martinje samo na Crnom Jajetu za 2-4 osobe za 99 kn!

34 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u vrhunskoj plati sira, maslina i oraha, grožđa i 1 butelju vrhunskog crnog ili bijelog vina za 2 osobe uz čak 50% popusta! Martinje 07.11.15. ili 14.11.2015 tulumi za pamćenje (od 20h)!!! Kupon vrijedi do 14.11.'15.!

Ponuda uključuje: The Movie pub, Zagreb - 2 najbolja tamburaška  tuluma u gradu za Halloween ili Martinje samo na Crnom Jajetu za 99 kn!!!


Cijena uključuje: 

platu sira, maslina i oraha, grožđa i 

1 butelju vrhunskog crnog ili bijelog vina za 2 osobe.  


Svaka osoba može kupit neograničen broj kupona za sebe i na poklon.

Po primitku kupona obavezna rezervacija termina na tel:+385-1-600-3600, uz KOD i ID kupona.

Kupon vrijedi do 14.11.2015.


   The Movie Hotel je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. 

   U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. 

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda.


Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor.

Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

“The Movie Pub & Restoran ” je tematski pub, cija se odrednica kao što je vidljivo iz naziva FILM, stoga prostorom dominiraju filmski studijski rekviziti, a na zidovima su izložene originalne fotografije sa svjetskih filmskih festivala (Cannski, Venecijanski, Berlinski…) i portreti najvecih filmskih zvijezda (SALMA HAYEK, KEVIN SPACEY, MONIKA BELLUCCI, WOODY ALLEN, CHARLIZE THERON, ROBERT DE NIRO…) Uvijek Vas ceka naše ljubazno osoblje.


Facebook pogledajte ovdje!