[SAMOBOR] Proslava Martinja u Samoboru! Uživajte u Martinjskoj plati od domaćih proizvoda za 4 osobe i degustaciju vrhunskog mladog vina za samo 80kn!!! Kupon je iskoristiv 09.-15.11.'15.!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mmmm...domaće češnjovke, krvavice, pečenice i pečena patka za čak 4 osobe i uz 50% popusta! GRATIS degustacija jednog mladog vina u podrumu na odlasku!!! Dođite, uživajte i u slast!

Ponuda uključuje: Izletište Pavlin, Samobor - Martinjska plata od domaćih proizvoda za 4 osobe i degustacija mladog vina.


Plata se sastoji od: 

Češnjovke, 

Krvavice, 

Pečenice, 

Pečena patka.


GRATIS degustacija jednog mladog vina u podrumu na odlasku.

Kupon se može iskoristiti isključivo od 09.11.2015. do 15.11.2015.

Obavezna prethodna rezervacija minimalno 48 sati ranije na broj telefona: 098/9396283, uz KOD i ID s po primitku kupona.

 

U prekrasnom slikovitom Samoborskom gorju smjestilo se seosko gospodarstvo obitelji PAVLIN-KOLETIĆ.

     Seosko gospodarstvo Pavlin nalazi se dva kilometra od centra Samobora u selu Vrhovčak. Podrum i restoran sa natkrivenom ljetnom terasom u samom je vinogradu okruženo sa 7000 trsova.

     Na nadmorskoj visini od 320 metara pogled seže na sve četiri strane svijeta, na cijeli grad Zagreb sa istočne strane, sa sjeverozapadne sve do obronaka Plješivice i gotovo cijelog Samoborskog gorja prema Žumberku i na kraju sa sjevera na veliki dio Slovenije. U neposrednoj blizini nalazi se crkvica Sv. Vida iz 13. stoljeća.

    Dugogodišnja tradicija u vinogradarstvu, podrumarstvu i ugostiteljstvu jamči Vam vrhunski gastronomski užitak, a krajolik će Vam osigurati nevjerojatan vizualni doživljaj u svako godišnje doba.