PodržimoNaše

Plitvička jezera! Odmor u prirodi... zvuči idealno? 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u sobama paviljona "Jelena" u Resortu "Turist" Grabovac + večera dobrodošlice u 3 slijeda za samo 549 kn!

67 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite uživati u prirodi? Opustiti se i napuniti baterije u prekrasnom prirodnom okruženju? Pronaći mir, a opet imati aktivan odmor? Mi znamo pravo mjesto za Vas!!! Kupon vrijedi do 15.12.'15.! Vidite ponudu dolje niže...

Ponuda uključuje:  

2 noćenja u dvokrevetnoj sobi Paviljona "Jelena" u resortu "Turist"za 2 osobe sa doručkom + večera dobrodošlice večera u tri slijeda od 4 ponuđena menu-a.

Dođite 24.-31.10.'15. na Obiteljski tjedan u NP Plitvička jezera! Više o tome vidite na sljedećem linku... Ulaznica do 31.10.'15.(sub) u NP Plitvička jezera 25kn/osobi!

Dodatne usluge: mogućnost neograničenog korištenja vanjskog bazena za ljepšeg vremena, besplatan parking, besplatan WiFi 

CrnoJaje preporuča prvo provjeriti željeni termin i napraviti predrezervaciju telefonom: +385 47 784 192 ili e-mailom: info@kamp-turist.hr. Nakon kupnje kupona potvrditi rezervaciju minimalno 2 dana ranije.


Resort 'Turist' nudi i 22 komforne sobe, jedan luksuzni apartman, 10 mobilnih kućica i 6 tipi šatora u indijanskom selu. Gostima su na raspolaganju restoran, recepcija, mjenjačnica i market.


SOBE
U paviljonu ‘Jelena’ nalazi se 16 dvokrevetnih soba s potpuno opremljenim kupaonicama i grijanjem za hladnije dane. U svim sobama postavljena je SAT TV kako bi boravak bio što ugodniji.

OKOLICA

Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini resorta ‘Turist’ Grabovac možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa.  NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.

Jeste li za opušteno poslijepodne u tišini svježega gorskog zraka ili želite biciklom prokrstariti okolnim šumama? Rafting, kanu, paintball, quad, jahanje, biciklizam, trekking ili hiking?  Za one sklonije opuštenom odmoru u prirodi organiziramo izlete na NP Plitvice, NP Sjeverni Velebit te u mjesto Rastoke.

NP Plitvička jezera

Resort ‘Turist’ Grabovac udaljen je svega 8km od Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima. 

Najvećim jezerom Kozjak voze električni brodovi koji povezuju Gornja i Donja jezera. Prošećite ovim rajem na zemlji u bilo koje doba godine, jer svako je čarobno na svoj način. Vrata Plitvica otvorena su za posjetitelje do 19 sati tijekom proljetnih i jesenskih mjeseci te do 20 sati tijekom ljetne sezone.