PodržimoNaše

[ZAGREB] Super Akcija Beauty Centra Green iz Zagreba!!! 2x biomezoterapije, 2x red radiofrekvencije i 2x cryo terapija, za 1 osobu uz čak 87% popusta i za samo 220 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su njihovog poslovanja. To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje....Kupon vrijedi do 07.12.'15.!

Ponuda uključuje: 

2x biomezoterapije, 

2x red radiofrekvencije i 

2x cryo terapija.


Kupon se koristi u 2 dolaska.

 Beauty centar Green nalazi se u centru Zagreba, Jurišićevoj 19 u Rotonda centru na 1.katu, nasuprot Zagrebačke banke u haustoru.

Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su njihovog poslovanja. To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje....


Mezoterapija je najuspješnija nekirurška metoda estetske medicine u svijetu. Mezoterapija može pomladiti kožu lica i vrata za svježiji, mladenački izgled. Postupak se temelji na elektroporaciji i elektroosmozi tehnologijom koja koristi električnu energiju kako bi ubacila sastojke i hranjive tvari (hijaluronska kiselina, vitamini i minerali) duboko u stanice kože bez uboda igle. U isto vrijeme električni impulsi vrše elektrostimulaciju mišića lica i podižu cijeli tonus, (dva tretmana u jednom).

Tretman je potpuno bezbolan i daje najbrži lifting učinak koji pomlađuje kožu lica i briše bore na čelu, usnama, očima, obrazima, vratu i bradi. Potiče i proizvodnju prirodnog kolagena koji koži vraća svježinu i elastičnost.


Aparat se primjenjuje za sve tipove kože.  Nakon tretmana mezoterapije slijede tretmani red radiofrekvencije i cryo terapije koje potiču na Vašem licu sintezu elastina i kolagena za efekt zatezanja kože lica!

Crno jaje preporuča obaveznu rezervaciju termina telefonom 01/481-0473 ili 099/639-9405 uz KOD i ID po aktivaciji kupona.