PodržimoNaše

Nova Godina u Termama Topusko! Provedite 4 nezaboravna dana uz 3 PUNA pansiona, bogatom novogodišnjom večerom i pićem dobrodošlice i šampanjcem, živom glazbom..sve za 2 osobe i samo 1999kn!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u proslavi Nove 2016. uz bogati program za Staru Godinu i tradicionalni piknik 01.01.2016. na Novu, uz roštilj, kotlovinu i kuhano vino, te saunu..sve za 2 osobe! Korištenje ove ponude je isključivo od 31.12.'15.-03.01.'16.!

Ponuda uključuje: Terme Topusko -Nova godina - 4 dana 3 noćenja za dvoje na bazi punog pansiona i Novogodišnjom večerom sa pićem dobrodošlice i šampanjcem u ponoć te bogatim programom uz živu muziku te tradicionalnim piknikom 01.01.2016. uz roštilj, kotlovinu i kuhano vino za samo 1999 kn za dvoje! 


Cijena uključuje: 

3 puna pansiona,

neograničeno korištenje bazena, 

3 h sauna i piknikom 01.01.2015. 


Korištenje ove ponude je isključivo od 31.12.2015.-03.01.2016

U terminima prije i poslije aranžmana cijena punog pansiona je 291,00 kn po osobi.

Svaki put kada posjetite Top - Terme Topusko, pomislit ćete kako ste, sasvim slučajno, savršeno pogodili vrijeme boravka i tek nakon nekoliko uzastopnih posjeta otkrit ćete zašto su Stari Rimljani ovo ljekovito kupalište na istočnoj granici Carstva doslovno obožavali.

Hotel Toplica Topusko smješten je na mirnoj lokaciji u blizini rijeke Gline, a gostima nudi besplatno korištenje 5 vanjskih i 1 unutarnjeg bazena s termalnom vodom. Obuhvaća 2 aperitiv bara, a' la carte restoran i kompaktne sobe s balkonom te TV-om sa satelitskim programima.

Pansionski restoran, a la carte restoran, dva aperitiv bara, poslovnice dviju banaka, frizerski salon, suvenirnice, zatvoreni bazen s termalnom vodom, fitness, sauna, automatska kuglana, stolni tenis, sportska dvorana, seminarske dvorane, ručna i podvodna masaža, tretmani lica i tijela...

Vrsni kuhari Top - Termi Topusko,  vlasnici kolajni sa značajnih kulinarskih natjecanja, pripremaju izvrsna autohtona jela ovoga kraja, peku i poslužuju nadaleko poznati domaći kruh, a neće ni trepnuti kada naručite cicvaru, žgance s kiselim mlijekom ili grah s polenovim prahom, u čemu su itekako uživali cisterciti.

Termalna voda Topuskog izbija iz 1500 m dubine, vulkanskog je podrijetla, temperature 56-72 °C, a u proteklih 200 godina sastav i kakvoća vode ostaju nepromijenjeni.

Područje oko bazena uključuje dječje igralište i restoran u kojem se poslužuju razna jela i pića. U okviru objekta također se nalaze suvenirnica, frizerski salon i 2 bankomata.

Uz nadoplatu gosti mogu koristiti kuglanu, sportsku dvoranu i stolni tenis.

Kako doći do Topuskog, pogledajte OVDJE!

Nikako ne propustite uživati u parkovima i perivojima, znalački zasađenim prije stotinjak i više godina. U parku Opatovina odmorite se u sjeni ostataka velikog portala gotičke crkve iz 13. stoljeća i pri tome imajte na umu da zapravo šetate prostorom cistercitskog samostana u kojemu su vrijedni redovnici živjeli i stvarali četiri stotine godina. 

U Engleskom parku, kojega su zasadili Austrougarski časnici botaničari, dočekat će vas dva stabla Ginka Bilobe, čudesnih gorostasa koja su preživjela Ledeno doba i danas su prilična rijetkost.

Okolica

Od djevičanske prirode ovdje zastaje dah. Rijeka Glina i njeni pritoci, bogati ribom, osvježavaju cijelo područje, a biljni i životinjski svijet na livadama, proplancima i dubokim šumama nije ničim ugrožen.

Šume i potoci u okolici pravi su raj za lovce i ribolovce, sakupljače gljiva i kestena, planinare i obične izletnike. Kako je Topusko u dolini, na koju god stranu da se popnete puca nezaboravan pogled na sve strane, prema Savi na sjeveru, bosanskom gorju na jugu, te Petrovoj Gori i Slavoniji na zapadu i istoku. 

Terme Topusko nalaze se 70 km južno od Zagreba, oko srednjeg toka rijeke Gline. Do Topuskog je moguće doći preko Karlovca, Siska i Petrinje te Lasinje.

Po kvaliteti termalna voda Topuskog treća je u Europi!

Obavezna rezervacija nakon kupnje kupona na tel. 044 886 006 ili e-mail: info@topterme.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.