PodržimoNaše

[IVANIĆ GRAD] Relax&Gastro užitak u Hotelu Sport****!!! Tjedni wellness od PONEDJELJKA do PETKA sa mješanom jumbo pizzom za 2 osobe i samo 149 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve kupce kupona popust 15% na sve tretmane u kozmetičkom salonu! Spojite ugodno s korisnim te se opustite i okrjepite uz super ponudu hotela Sport**** u Ivanić Gradu! Kupon vrijedi do 18.12.'15.!

Ponuda uključuje: Hotel Sport 4*, Ivanić Grad - Tjedni wellness sa jumbo pizzom mješanom za 2 osobe od PONEDJELJKA do PETKA za 149 kn!


Cijena uključuje: Tjedni wellness + jumbo pizza u Hotelu Sport u Ivanić Gradu.


Popust 15% na sve tretmane u kozmetičkom salonu!


Tjedni wellness možete iskoristiti isključivo za dane: 

ponedeljak, 

utorak, 

srijeda i 

četvrtak, od 16:00 do 22:00 sati.


Po primitku kupona obavezna najava 3 dana ranije na br tel: +385 1 2881 801, uz KOD i ID kupona.

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći u wellness centru hotela Sport gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem , te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.


U sklopu centra nalazi se i restoran Garfield s bogatom gastro ponudom. ..a za sve ostalo, tu je Petek Tours koji će Vam organizirati teambuilding, razgled grada i okolice ili jedno putovanje iz Vaših snova.