PodržimoNaše

[BIH] Provedite vikend na Vlašiću! 2 polupansiona uz domaći doručak i večeru u apartmanima BellaMonte, 1x turska kupelj...za 2 osobe i samo 866kn! Ponuda se može iskoristiti isključivo vikendom!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte uz domaće specijalitete poput vlašićkog sira, sudžuka, bosanskog lonca, baklava...Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon se može koristiti 01.11.-18.12.'15. ili 10.01.-31.03.'16.! Djeca do 5. godina - GRATIS!

Ponuda uključuje: 2 polupansiona ( bogati domaći doručak i večera ) za 2 osobe u apartmanima BellaMonte na Vlašiću, 1x turska kupelj, smještaj u komfornim apartmanima tip3 ili tip4, piće dobrodošlice 


Cijena uključuje: 

2 polupansiona za 2 osobe, 

piće dobrodošlice, 

smještaj u komfornom apartmanu (tip 3 ili tip 4), 

bogati domaćinski doručak i specijaliteti: 

vlašićki sir, 

suho meso, 

sudžuk, 

kajmak 

te večera - bosanski specijaliteti, 

                   pečenja, 

                   bosanski lonac, 

                   roštilj, 

                   baklava, 

                   hurmašica.


Ponuda se može iskoristiti isključivo vikendom!


Moguće je ponudu po dogovoru koristiti i preko tjedna uz prethodnu provjeru raspoloživosti i u slučaju slobodnih kapaciteta.

Kupon se može koristiti isključivo od 01.11.2015.-18.12.2015. ili od 10.01.2015.-31.03.2015.

Prije kupnje kupona obavezna je predrezervacija i provjera raspoloživosti na mail:bellamontevlasic@gmail.com ili na broj telefona:

Nakon kupnje kupona obavezna je potvrda rezervacije želejnog termina na mail:bellamontevlasic@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku. 

 Apartmani BellaMonte Vlašić nalaze se u BiH, u blizini Travnika u Rekreacijskom centru Bananovac na  planini Vlašić (najviši vrh 1943 m). 

U ponudi imamo 9 apartmana raznih veličina (3-8 osoba), cafe restoran,tursku kupelj,skijašnicu.Komforni apartmani, bogata gastro ponuda domaćih specijaliteta te domaćinski odnos ostavit će vam ovaj odmor u trajnom sjećanju. U sklopu RC Babanovac tijekom zimskih mjeseci imate bogatu ponudu sportskih aktivnosti i večernje zabave, uz bosansku gostoljubivost i povoljne cijene. 

Udaljenost od Zagreba 280 km,Osijek 300 km,Split 230 km,Ljubljane 380 km, Gradovi u blizini:Travnik 30 km,Zenica 60 km, Sarajevo 100 km.

U zimskoj sezoni,osim mogućnosti skijanja na desetak kilometara ski staza,dijelom i zasnježenih umjetnim snijegom te osvijetljenih za noćno skijanje,pruža se i mogućnost nordijskog skijanja,zimskih izleta do vrha Vlašića,izleta motornim sanjkama ili ATV vozilima,jahanje,bazeni u hotelskim objektima...

Za one kojima je potrebno,bogata je ponuda ski opreme za najam, kao i učitelja skijanja po vrlo povoljnim uvjetima.


BellaMonte tip 3 apartman (studio, 25m2)

Trokrevetni apartman, jednosobni studio sastoji se od jedne veće prostorije sa kutnom garniturom na razvlačenje i jednim krevetom. Opremeljen je svom kuhinjskom opremom, satelitska televizija, mini linija, fen. Pogodan je za obitelji za jedno ili dvoje male djece.

BellaMonte tip 4 apartman (35m2)

Četverokrevetni apartman, dvije prostorije, sastoji se od dnevnog boravka sa kutnom garniturom na razvlačenje i kuhinjom opremljenom za četiri osobe, satetlitska televizija i mini glazbenom linijom. Spavaća soba opremljena je bračnim ležajem ili dva odvojena ležaja.

BellaMonte tip 6 apartman (45m2)

Šestokrevetni apartman, dvosobni, dnevni boravak je veličinom i opremom jednak kao četverokrevetni. Spavaća soba opremljena je bračnim ležajem, a na drugoj etaži se nalazi poluotvorena galerija sa dva odvojena kreveta.

BellaMonte tip 8 apartman (75m2)

Osmokrevetni apartman, četverosobni, troetažni. Na prvoj etaži nalazi se veliki dnevni boravak za komforni boravak 8 do 10 osoba. Na drugoj etaži su dvije spavaće sobe, jedna sa bračnim i jednim solo ležajem, a druga sa dva samostalna ležaja. Na trećoj etaži, u samom vrhu BellaMonte apartmana je veliki bračni ležaj za dvije osobe. U dnevnom boravku je velika kutna garnitura, koja po potrebi služi kao ležaj za dvije do tri osobe.