PodržimoNaše

Obnova kože lica!!! Mezoterapija, mikrodermoabrazija, serum s hijaluronom C vitaminom i kisikom te kloforilna maska i biolaser uz 76% popusta u kozmetičkom salonu AKRO u ZAGREBU!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Do ljepše kože lica uz bogati paket njege s mikrodermoabrazijom, mezoterapijom i biolaserom u kozmetičkom salonu Akro u Zagrebu uz nevjerojatnih 76% popusta! Kupon vrijedi do 14.12.'15.!

Ponuda uključuje: tretman lica koji se sastoji od "no needle" mezoterapije, mikrodermoabrazije, serum s hijaluronom c vitaminom i kisikom te kloforilna maska i biolaser koje je uključen u tretman mezoterapije. 


Potrebna je najava minimalno 4 dana unaprijed uz KOD i ID kupona na br.tel: 091/5297-006 ili na 01/ 2342-359 .


Ponuda uključuje - tretman lica koji se sastoji od:


"no needle" mezoterapije, 

mikrodermoabrazije, 

serum s hijaluronom c vitaminom i kisikom te kloforilna maska i biolaser koje je uključen u tretman mezoterapije. 


MIKRODERMOABRAZIJA - čudesna sonda briše bore

Kontrolirana mikrodermoabrazija omogućuje polagano uklanjanje najgornjeg sloja kože. lako ga je kontrolirati uz pomoć sonde koju samo prislonimo na dio kože koji želimo tretirati. Sonda u sebi ima i vakuum tako da odmah usisava kristale nazad, te ih sprema u posebni spremnik. Kada se skine najgornji sloj kože, stanice koje se nalaze na površini su potaknute da stvaraju nove stanice, koje izgledaju svježije i na njima se ne vide utjecaji atmosferskih elemenata. 

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je efikasna metoda mezoporacije za vidljivo i prirodno pomlađivanje bržim i dubljim prodiranjem aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma u dermisu. Ova metoda primjenjuje pulsne naizmjenične struje koje stvaraju elektromagnetsko polje za otvaranje privremenih kanala (mezopore) u lipidnom sloju između epidermisa i dermisa, i time omogućava direktan prolaz aktivnih supstanci u žive slojeve kože. Metoda se kombinira i sa primjenom ultrazvuka, radio frekvencijom i biolaserom.

Tretman mezoterapije ampulama hijalurona primjenjuje se i za postizanje brzog efekta popunjavanja bora (zamjena za filere). 

BIOLASER

Spada u grupu poluprovodnih lasera. Djelujući na tkivo, proizvodi različite biološke efekte.

Konstruiran je za različite primjene:

aknozna kože,

upalni procesi,

virusne infekcije,

rozacea,

bore,

strije,

afte,

alergije,

opekline.