Vjerujete li u kajganu bez jaja ili neznate kako pripremiti gurmanski vege Božić? Izazivamo Vas na Školu vege kuhinje! Birajte između ''Osnova vege kuhinje'' ili ''Božićne vege gozbe''za samo 175kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi polaznici radionica dobivaju diplomu i 2 dara: Poklon paket Annapurna prirodne hrane i popust od 20% na kupovinu u voćarna.hr! Svaka radionica traje 2,5 h i na njoj se uči kuhati i na kraju i fino papa! Radionice počinju 12.11. ili 10.12.'15.!

Ponuda uključuje: Centar za kulturu prehrane - 2 opcije radionica.

Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: Osnove vege kuhinje - 12.11.2015. za samo 175 kn!

Opcija 2: Božićna vege gozba - 10.12.2015. za samo 175 kn! 


Škola vege kuhinje 2/10: Zamjene za meso i njihova priprema: sejtan, tofu, tempeh, soja 12.11.2015

Osnove vege kuhinje 2 / Učimo koje su zamijene za meso i kako ih pripremiti

Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata.

Na drugoj radionici učimo teorijski i praktično kako zamijeniti meso u prehrani i kuhanju. Naučiti ćemo kako možemo organizirati svoju prehranu bez mesa i mesnih proizvoda, a da zadovoljimo sve nutritivne i energetske potrebe.  Učimo kako organizirati jelovnik, kupovinu i kuhanje bez mesa te čime meso nadomjestiti i kako te zamjene pripremiti. 


Sejtan, tofu, tempeh i soja su četiri zvjezde veganske prehrane. Saznajemo što su, s čime se najbolje kombiniraju, kako ih pravilno pripremiti. Nikolina odgovara na sva pitanja koja ćete imati u vezi individualnih potreba, preporuka i savjeta. Pripremamo 5 recepata koji će zadovoljiti i najveće gurmane, družimo se i uživamo u pripremljenim specijalitetima!


Na radionici učimo:

kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla

kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla

učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje

zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju

praktične savjete i trikove vege kuhanja


Pripremamo:

Sejtan pečenka

Faširanci od sojinih ljuspica

Pohani sojini medaljoni

Okruglice od tempeha

Quiche sa tofuom i orašastim plodovima

Polaznici radionica dobivaju diplomu i 2 dara:


Poklon paket Annapurna prirodne hrane i popust od 20% na kupovinu u voćarna.hr


Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)


VODITELJICA:

Nikolina Plenar, veganka i učiteljica veganske kuhinje. Uz osobno iskustvo od 4 godine veganske prehrane i kuhanja, iza sebe ima i bogato iskustvo vođenja radionica vege kuhinje. Ljubav prema veganskom kuhanju rezultirala je poznavanjem svega od, izvan i između alfe & omege po pitanju veganske kuhinje. Blagdani, snack, slastice, različite svjetske kuhinje… što god poželiš, ona može pripremiti. I to izvrsno. Što je još važnije, može tebe naučiti kako to izvrsno pripremiti :)


Potrebna najava i rezervacija termina nakon kupovine kupona, a najkasnije do 10.10.'15. na br.tel: 091/481 4466 ili na e-mail: info@kulturaprehrane.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.


Škola vege kuhinje 3/10: Božićna vege gozba! 10.12.2015

Kako pripremiti gurmanski vege Božić? Mi znamo!

Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata.


Na trećoj radionici učimo i kuhamo božićnu vegansku gozbu! Učimo skuhati ukusan cjeloviti obrok bez namirnica životinjskog porijekla.   Nakon ove radionice, spremno ćemo dočekati goste vegane za Božić i druge svečane prilike. Također, napraviti predivan svečani obrok u kojemu će uživati svi, bez obzira na prehrambene preferencije!


Učimo kako organizirati jelovnik, kupovinu i kuhanje bez mesa te čime meso nadomjestiti i kako te zamjene pripremiti. Nikolina odgovara na sva pitanja koja ćete imati u vezi individualnih potreba, preporuka i savjeta. Pripremamo 4 recepata koji će zadovoljiti i najveće gurmane, družimo se i uživamo u pripremljenim specijalitetima!


Na radionici učimo:

kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla

kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla

učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje

zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju

praktične savjete i trikove vege kuhanja


Pripremamo:

Krem juha od češnjaka

Irski sejtan gulaš s crnim pivom

Knedle od kruha

Sitni prhki kolačići