Svi polaznici radionica dobivaju diplomu i 2 dara: Poklon paket Annapurna prirodne hrane i popust od 20% na kupovinu u voćarna.hr! Svaka radionica traje 2,5 h i na njoj se uči kuhati i na kraju i fino papa! Radionice počinju 12.11. ili 10.12.'15.!
Ponuda uključuje: Centar za kulturu prehrane - 2 opcije radionica.
Odaberite između 2 opcije:
Opcija 1: Osnove vege kuhinje - 12.11.2015. za samo 175 kn!
Opcija 2: Božićna vege gozba - 10.12.2015. za samo 175 kn!
Škola vege kuhinje 2/10: Zamjene za meso i njihova priprema: sejtan, tofu, tempeh, soja 12.11.2015
Osnove vege kuhinje 2 / Učimo koje su zamijene za meso i kako ih pripremiti
Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata.
Na drugoj radionici učimo teorijski i praktično kako zamijeniti meso u prehrani i kuhanju. Naučiti ćemo kako možemo organizirati svoju prehranu bez mesa i mesnih proizvoda, a da zadovoljimo sve nutritivne i energetske potrebe. Učimo kako organizirati jelovnik, kupovinu i kuhanje bez mesa te čime meso nadomjestiti i kako te zamjene pripremiti.
Sejtan, tofu, tempeh i soja su četiri zvjezde veganske prehrane. Saznajemo što su, s čime se najbolje kombiniraju, kako ih pravilno pripremiti. Nikolina odgovara na sva pitanja koja ćete imati u vezi individualnih potreba, preporuka i savjeta. Pripremamo 5 recepata koji će zadovoljiti i najveće gurmane, družimo se i uživamo u pripremljenim specijalitetima!
Na radionici učimo:
kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla
kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla
učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
praktične savjete i trikove vege kuhanja
Pripremamo:
Sejtan pečenka
Faširanci od sojinih ljuspica
Pohani sojini medaljoni
Okruglice od tempeha
Quiche sa tofuom i orašastim plodovima
Polaznici radionica dobivaju diplomu i 2 dara:
Poklon paket Annapurna prirodne hrane i popust od 20% na kupovinu u voćarna.hr
Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)
VODITELJICA:
Nikolina Plenar, veganka i učiteljica veganske kuhinje. Uz osobno iskustvo od 4 godine veganske prehrane i kuhanja, iza sebe ima i bogato iskustvo vođenja radionica vege kuhinje. Ljubav prema veganskom kuhanju rezultirala je poznavanjem svega od, izvan i između alfe & omege po pitanju veganske kuhinje. Blagdani, snack, slastice, različite svjetske kuhinje… što god poželiš, ona može pripremiti. I to izvrsno. Što je još važnije, može tebe naučiti kako to izvrsno pripremiti :)
Potrebna najava i rezervacija termina nakon kupovine kupona, a najkasnije do 10.10.'15. na br.tel: 091/481 4466 ili na e-mail: info@kulturaprehrane.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.
Škola vege kuhinje 3/10: Božićna vege gozba! 10.12.2015
Kako pripremiti gurmanski vege Božić? Mi znamo!
Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata.
Na trećoj radionici učimo i kuhamo božićnu vegansku gozbu! Učimo skuhati ukusan cjeloviti obrok bez namirnica životinjskog porijekla. Nakon ove radionice, spremno ćemo dočekati goste vegane za Božić i druge svečane prilike. Također, napraviti predivan svečani obrok u kojemu će uživati svi, bez obzira na prehrambene preferencije!
Učimo kako organizirati jelovnik, kupovinu i kuhanje bez mesa te čime meso nadomjestiti i kako te zamjene pripremiti. Nikolina odgovara na sva pitanja koja ćete imati u vezi individualnih potreba, preporuka i savjeta. Pripremamo 4 recepata koji će zadovoljiti i najveće gurmane, družimo se i uživamo u pripremljenim specijalitetima!
Na radionici učimo:
kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla
kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla
učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
praktične savjete i trikove vege kuhanja
Pripremamo:
Krem juha od češnjaka
Irski sejtan gulaš s crnim pivom
Knedle od kruha
Sitni prhki kolačići