Bled!!! Odmor 3 ili 4 dana za 2 osobe u Hotelu Ribno**** kraj Bleda uz 2 ili 3 polupansiona za 2 osobe već od 986kn! Kupon možete iskoristiti do 25.12.'15.!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 12 godina na dodatnom ležaju s 2 odraslih boravi besplatno! Kućni ljubimci dozvoljeni (uz nadoplatu)!

Ponuda uključuje: Smještaj za 2 osobe u Hotelu Ribno**** pokraj Bleda, u mjestu Ribno.

Izaberite između ove 2 opcije:

Opcija 1 ( za 2 osobe ): 3 dana i 2 noćenja, 2 polupansiona, 1x kolač u baru hotela Ribno, 1x dvosatni ulaz u wellness hotela Ribno (2 saune i jacuzzi), parkiralište ispred hotela, Wi-Fi, 20% popusta na ulaz u bazene u Wellness Centru Živa, 20% popusta u Restoranu Vila Prešeren, 10% popusta na masaže u Hotelu Ribnu.

Opcija 2  ( za 2 osobe ): 4 dana i 3 noćenja za 2 osobe, 3 x polupansion, 1x kolač u baru hotela Ribno, 2 x dvosatni ulaz u wellness hotela Ribno (2 saune i jacuzzi), parkiralište ispred hotela, Wi-Fi, 20% popusta na ulaz u bazene u Wellness Centru Živa, 20% popusta u Restoranu Vila Prešeren, 10% popusta na masaže u Hotelu Ribnu.

Jedno dijete do 12 godina na dodatnom ležaju s dvoje odraslih boravi besplatno.

Doplata za dodatni dan ili odraslu osobu u trokrevetnoj sobi: 30EUR po osobi za polupansion.

Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen i plaća se 10 EUR/danu.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona putem br. tel. +386 4 578 31 00 ili  e-maila: info@hotel-ribno.si.Po primitku kupona, obvezno napraviti rezervaciju termina na br. +386 4 578 31 00 ili putem e-maila: info@hotel-ribno.si, uz KOD i ID kupona po primitku.

Hotel Ribno**** se nalazi u neposrednoj blizini Bleda, u idiličnom selu od kojeg je i dobio ime. 

Njegov položaj na rubu borove šume, oduševljava sve posjetitelje, one koji čeznu za mirom i opuštanje u bliskom kontaktu s prirodom!

Gostima hotela su na raspolaganju 58 soba i tri apartmana s kabelskom TV, telefonom, mini barom i kupaonicom s kadom ili tušem, a većina od njih također imaju balkon ili terasu. 

Cijeli hotel je pokriven bežičnim signalom za pristup Internetu.

Na jesen će Vas okruženje hotela Ribno oduševiti brojnim mogućnostima za aktivan odmor. Svakako ćete uživati u šetnjama Bledom, brdskom biciklizmu, ribolovu, biciklističkim i pješačkim turama, ali i aktivnostima kao što su rafting, planinarenje, jahanje ili golf.


Preporučamo Vam šetnjicu oko Bledskog jezera, cca. 30 tak minuta laganog hoda!

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. 

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Više o Bledu, pročitajte ovdje!